VALIKKO
13.12.2016 23:03

Luukku 13: Mistä tietää että on treffeillä?

Hyvät lukijat. Tämä tarina on joulukalenterissa siksi, että muistaisimme, ettei kaikki ole aina niin yksinkertaista. Tinder-treffit ja baarikohtaamiset tuntemattomien kanssa ovat helppoja, koska kaikki tietävät, että kun sovitaan tapaamisesta, sovitaan treffeistä. Kun kohteena on puolituttu ja vaikka kaveri, tilanne on hankalampi. Mistä tietää että on treffeillä?

Kuluneen kahden vuoden aikana pääsin minäkin kokemaan sellaisen tilanteen, että en ollut aivan kartalla. En yksinkertaisesti tiennyt, että olenko treffeillä vai enkö. En tiennyt, kuuluuko tässä yrittää olla kiinnostava vai kuuluuko tässä vaan hölöttää deittailusta. Kyseessä oli kohtaaminen bloggaajakollegan kanssa.

Olimme blogituttuja, koska blogasimme samasta aiheesta. Yhteisen bloggaajatuttumme myötä päädyimme tilanteeseen, jossa olimme menossa yhdessä self help -valmennukseen (kyllä). Ennen valmennusta kävimme syömässä, ja tämä oli nyt se tilanne, jota tarkoitan. Että miten päin siinä olisi pitänyt olla?!

Tiedostin vallan mainiosti tosiasiat. Sen, että olisi historian paras romanssi rakastua toiseen bloggaajan. Vähän niinkuin pedattu juttu, ajattelin. Hyvän tekstinkin siitä saisi! Tiedostin kuitenkin myös, että 1) en tuntenut kyseistä henkilöä 2) en tiennyt miksi hän tuli tapaamaan minua 3) mies ei ollut osoittanut mitään kiinnostuksen merkkejä ja 4) en tiedä, voisinko itse olla kiinnostunut miehestä.

Niinpä menin tapaamispaikalle ja katsoin, mitä tapahtui. Tekin voitte muuten katsoa, koska tein matkasta (harvinaisen huonolaatuisen) Youtube-videon. Mutta ennen kuin mennään videoon, kerrottakoon, mitä tapahtui.

Kannattaa varautua olemaan treffeillä eikä millään kaverikahveilla

Juttelimme tinderistä, treffeistä ja bloggaamisesta. Emme jutelleet vapaa-ajastamme, mitä teemme elämissämme tai omista ajatuksistamme muutoin kuin tinderin suhteen. Suoritin päässäni matemaattisen laskennan ja tulos oli: ei. Mies ei ollut kiinnostunut minusta, eikä hän varsinaisesti ainakaan ensitapaamisella vaikuttanut elämäni mieheltä.

Onneksi hätä ei ollut tämännäköinen. Olinhan nimittäin sopinut ihan oikeat tinder-treffit valmennuksen jälkeen! Koska suorittamani laskennan jälkeen kyseessä eivät olleet treffit, mainitsin erotessamme, että suuntana olivat oikeat tinder-treffit. Surkea peliliike, mutta ymmärrettävä, koska ajattelin peliliikkeiden olevan turhia.

Rakkaat ystävät. Älkää koskaan pitäkö peliliikkeitä turhina. Myöhemmin kuulin, ettei miehen tulkinta tilanteesta ollut ollut sama kuin omani, vaan hän oli tehnyt laskentansa vasta, kun mainitsin illan toisista treffeistä. Aina kannattaa siis varautua olemaan treffeillä eikä millään kaverikahveilla. Byebye blogiromanssi. Tervetuloa seuraava tinder-deitti, josta kuulette huomenna!

Tallenna

Kommentit

  • Nimetön Sairastuttavalla ajava

    Aikamoinen papupata olet : D)). Vai sanoisko niin kuin vanha kansa, että olet tainnut saada rokotuksen gramofonin neulasta : ).

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.