VALIKKO
14.12.2016 23:30

Luukku 14: Hyvä mies jollekin muulle

On olemassa huonoja miehiä ja hyviä miehiä. Hyviä sillä, että niissä on sitä kuuluisaa parisuhdemateriaalia. Joskus käy tuuri, ja tapaa sellaisen. Mutta sitten se onkin hyvä mies jollekin muulle. Se on hyvä, se on parisuhdematskua, mutta jotain puuttuu.

Deitin nro 14 tapasin tinderissä, taas. Tutustumisprosessi noudatti kaikkia odotettavissa olevia lainalaisuuksia: vaihdettiin tinderissä perustiedot, vähäsen huumoria ja päätettiin tavata. Treffitkin olivat peruskauraa: käytiin lasillisilla ja purin jännitykseni omimmalla tavallani, puhumalla. Koska puhepitoiset ensitreffit olivat kuitenkin onnistuneet ollakseen puhepitoiset treffit, päätimme tavata uudestaan.

Hyvä mies jollekin muulle oli siitä hyvä löytö, että hän oli luotettava. Ehdin nimittäin muistaakseni sopia kolmet eri treffit puolimatkaan, mutta ne eivät olleet toteuteneet ennen tätä yritystä. Puolimatkan treffeillä pointti oli siis nähdä asuinkaupunkien puolivälissä sijaitsevalla ulkoilualueella ja käydä siellä koiralenkillä.

Tällä kertaa puolimatkan treffit vihdoin toteutuivat. Kangasniemi 2015 never forget. Koska treffit sujuivat edelleen hyvin, päätimme lähteä lenkkijatkoille paikalliseen menomestaan eli Teboilille. Tämä on kuulkaa sitä maalaisromantiikkaa!

Treffien päätteeksi mies ilmaisi huolensa siitä, että asuimme eri kaupungeissa. Taas näitä kaukosuhdekammoisia, ajattelin. Miehellä oli kuitenkin ratkaisu: ehkä minä voisin hankkia töitä hänen kotikaupungistaan ja muuttaa hänen omistusasuntoonsa! Ihan kiva, mutta nämä olivat kuitenkin vasta toiset treffit. Jos vaikka ensin tutustuttaisiin ja sitten mietittäisiin sitä vuokran suuruutta?

Seuraavaksi minulla oli kunnia vastaanottaa tämä hyvä mies kotikaupunkiini Mikkeliin. Vuorossa oli lempitreffitekemiseni, parisuhdeaikaa ilman parisuhdetta. Eli siis tehdään ruokaa, katotaan telkkaria ja mitä ne iänkaiken seurustelleet nyt tekeekään, ei kai muuta? 😀

Treffeillä oli mukavaa. Korostan: mukavaa. Tässä vaiheessa pääni oli jo pyytämättä valmistellut tuloslaskennan ja se oli: ”hyvä mies jollein muulle”. Tosi kiva, mutta ei sitä kaivattua särmää kuitenkaan.

Seuraavana aamuna heitin miehen bussille ja hän kysyi: ”Jatketaanks me vielä parisuhteen leikkimistä?” Hämmentävät repliikit v. 382. Mutisin jotain epämääräistä, mutta muutaman päivän päästä ilmoitin, että jos nyt vaan ei jatkettaisi. Ehkä ihan hyvä, koska eivätkö leikit ole vähän turhia? Ei tässä mitään leikkiä haluta vaan suhdetta!

Eteenpäin sanoi mummo lumessa.

Kommentit

 • auringonkukka

  Tää on kyllä paras joulukalenteri ikinä, ei siihen mitään suklaita tarvita!! joka päivä odottaa uutta luukkua ja käy iltasin kärppänä päivittämässä josko ois tullut, sun kirjotustyyli on vaan niin humoristinen ja mukaansatempaava ja lukijakin pääsee melkein sisään sun treffeille, oot paras

   0
  • Sofia

   Hauska kuulla! Tässä meinaa itellä mennä ihan miehet sekasin kun niitä vaan riittää 😀 Mutta onhan tää paljon vähäkalorisempikin kun se suklaa 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.