VALIKKO
15.12.2016 21:00

Luukku 15: Erilainen treffitarina

Tänään ei olla tinderissä, koska deittejä voi löytää niin paljon luovemmillakin tavoilla. Kyllähän se tekee ihmiseen aivan eri tavalla vaikutuksen, jos kertoo bonganneensa juuri tämän jostain tapahtumasta tai edes baaritiskiltä, kuin että on vaan selaillut valikoimaa kotisohvalla. Tämä on erilainen treffitarina, tässä on rakkaat lukijat nähty vähän enemmän vaivaa!

Erilainen treffitarina alkaa taannoisesta työpäivästä, jonka vietin messutyyppisessä seminaarissa. Sellaisessa seminaarissa, jossa kaikilla oli nimilaput. Vinkki numero yksi: bongaa kiintoisien tyyppien nimet. Tässä tapauksessa kiintoisien tyyppien bongaaminen ei ollut kovin hankalaa, koska tilaisuuteen osallistui täsmälleen yksi nuori nainen ja yksi nuori mies muiden huidellessa keski-iän kieppeillä.

Itse asiassa varsinaisia nuoria osallistujia oli täsmälleen yksi ja se olin minä. Tarinaan saadaan nuori mies, kun laajennetaan kuvakumaa kameramieheen. Kyllä, hän kuvasi puheet videostreamille ja minä puolestani istuin (ehkä sattumalta, ehkä en) laitimmaisessa penkissä aivan kameran vieressä. Vinkki numero kaksi: sijoitu tilassa aina taktisesti oikein.

Katseemme kohtasivat kameramiehen kanssa muutamaan otteeseen, mutta en sinällään pitänyt tätä kummallisena, koska olihan hän aivan vieressäni ja olimmehan me edelleen ainoat ei-keski-ikäiset osanottajat tässä seminaarissa.

Ei ole temppu eikä mikään jäljittää tyyppiä Facebookista

Seuraavana aamuna avatessani työkoneeni huomasin viestin muut-kansiossa. Kyllä, juuri siinä kansiossa, jonne treffikutsut voi vastaanottaa. Vinkki numero kolme: älä koskaan unohda muut-kansiota. Kun on painanut nimen siitä nimikyltistä visusti mieleensä, ei ole temppu eikö mikään jäljittää Facebookista samannimistä tyyppiä – ja näin mies oli tehnyt. Ovela kettu.

En olisi varmasti kiinnittänyt mieheen huomiota muissa olosuhteissa, mutta tässä tilanteessa ei ollut mahdollista sanoa ei. Vinkki numero neljä: älä koskaan aliarvioi omaperäisiä tapoja erottua joukosta. Olihan tämä nyt aika jännittävää sentään! Niinpä sitten tapasimme ja kävimme jälleen tutuiksi tulleilla lasillisilla. Oli sanomattakin selvää, että romanssia tästä ei tulisi, mutta olihan se nyt aika sivistävää! Näin muuten oppii myös kätevästi tuntemaan erilaisia ihmisiä.

Täsmennettäköön vielä, että miehessä ei ollut mitään erityistä vikaa, meillä ei vain ollut mitään yhteistä. Periaatteessa olisimme voineet tavata toistekin, mutta sen olen oppinut, että tällaisissa olosuhteissa se ei muuta asioita miksikään. Sitäpaitsi näihin aikoihin satuin olemaan tällä rintamalla melko kiireinen, joten oli jo riennettävä seuraaville treffeille!

Tallenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.