VALIKKO
19.12.2016 22:46

Luukku 19: Ihastuminen varattuun mieheen

Luukusta 19 aukeaa tarina siitä, kuinka ihastuin varattuun mieheen. Kaikessa yllätyksellisyydessään tarina etenee juuri niin kuin sen saattaa arvatakin etenevän. Siksi tämä on hyvin opettavainen tarina. Varattuun ihastumisessa kun ei ole kyse järjestä, vaan tunteista, ja siksi se on aina yhtä monimutkaista.

Varattuun ihastumisessa ensimmäinen kysymys on tietysti se, että kuinka sä nyt menit päätymään tällaiseen epäsopivaan tilanteeseen. Minulle kävi niin, etten tiennyt miehen olevan varattu. Silloin en vielä osannut tulkita tilannetta oppieni mukaan, joten olin pulassa. Olin ihastunut varattuun mieheen.

Päästyäni tilanteen tasalle laskin oitis, että ei tästä mitään tule. Tämän laskelman lisäksi tein myös sen toisen laskelman, joka selittää miksi tällaisiin tilanteisiin päädytään. Ajattelin, että ”Hei, olen sentään ihastunut, sehän on hienoa!” Todella hienoa kyllä, muttei kovinkaan fiksua.

Ja kun olin päässyt kiinni siihen, että tunteethan on kivoja, niin oli jo myöhäistä päästää irti. Tällaisessa tilanteessahan ei ole mitään tapailua, vaan epämääräisiä tapaamisia ja ennen kaikkea valtavasti erilaisia kuvitelmia. Ajatuksia siitä, että tietysti sen varatun kannattaisi erota, koska tämä toinen juttu olisi sille paljon parempi.

Varatut tuntuvat niin täydellisiltä, kun niitä ei voi saada

Vaikka mitään muuvia ei tapahtunut, ajattelin, että pikkuhiljaa. En ajatellut tekeväni mitenkään väärin, koska minähän olin tässä se sankaritar numero yksi. Mies tajuaisi, että olenkin se oikea, sitten hän pääsisi pois huonosta suhteesta ja sitten me rakastuisimme ja sitten alulla ei olisikaan enää mitään merkitystä.

Kauniisti ajateltu, sitä ei voi kieltää. Paitsi kun alkaa pohtimaan, että kuinka usein näissä tapauksissa tapahtuu noin. Ei kovin usein. Kun mitään ei tapahtunut, aloin kyseenalaistaa kuvitelmieni realistisuuden, miehen sopivuuden ja sitten tunteetkin jo unohtuivat. Varatuthan tuntuvat aina niin kiintoisilta ja täydellisiltä, kun niitä ei kuitenkaan voi saada. Aika turvallista ihastumista vai mitä?

Lopulta hoksasin, että ehkä tämä juttu ei vaan lähde lentoon. Koska tilanne oli muutenkin hankala, totesin, että eiköhän tämä ollut tässä. Oli syytä tehdä miehellekin selväksi, että kaikkea ei voi saada, ja nyt se joka jää sinulta saamatta, olen selkeästi minä.

Koska prosessi oli pitkä, välillä raastava ja hyvin verkkainen, se vähän niinkuin alkoi ja loppui itsestään. Opin, miksi kaikki ei aina ole niin mustavalkoista ja muistin, mitä se ihastuminen on. Käsittääkseni kaikki osapuolet olivat loppuratkaisuun tyytyväisiä.

Tallenna

Kommentit

  • Hie-kka (-tapa-)

    Itse joskus miettinyt mitä ihastukselle tapahtuu haalistuessaan, minusta se tavallaan vain pysähtyy odottamaan ja odottamatta voi alkaa uudestaan tilanteen ollessa sopiva. Minusta sillä ei ole merkitystä onko varattu vai ei jos tunteet natsaa niin homma kyllä etenee omalla painollaan, mutta maailma on kummallinen, meidän pitäisi olla syyttämättä itseämme vaikka ympäristö ja muut asiat vaikuttaa meidän elämään ja sen tapahtumiin. Ehkä ihastuksesi varattuun aiheutti samanlaisen tilanteen varatulle itselleen .. eli hän ajatteli varattuna sen vaikuttavan ihastukseesi häneen osittain epäluulona sinun todellisuuspohjasta … mutta seikkailu ihastuksen hienostuneessa tunteessa on aina kullanarvoista .. itse käytän siitä joskus mielessäni nimitystä ”rakkauden esileikki” ja mikä voisi olla kiehtovampaa sekä mielenkiintoisempaa kuin tunteilla koskettelu … vähän sama kuin odottamattoman seksin odotus yllättävyydessään joka hetki hetkeltä kiihottavuudessaan kohoaa yhä ylemmäksi herkkyyden herkistämää tulivuoren purkaukseen tähyävää tunnetta … Vaikka itse koen olevani varattu jokaiselle ihastukselleni, silti haluan pettää ihastuksiani ihastuksilla, mutta joitakin asioita himoan kuin hullu puuroa, siksi kuljen ihastuksen lusikka lähellä etutaskuani jos joku myös puuroa rakastava hullu haluaisi pienen ruokahetken lomassa maistaa ihastuksen lusikallisen tunteiden puuroa ! :)))

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.