VALIKKO
20.12.2016 23:52

Luukku 20: Pettymys perustreffeillä

Treffit numero 20 olivat aivan tavalliset tinder-treffit. Tai itse asiassa treffit olivat pettymys, koska ensivaikultema-todellisuus -suhde ei ollut mitään parasta a-luokkaa. Ensivaikutelma meni yksinkertaisesti metsään, niinkuin aina välillä käy. Riski on otettava, ja seuraukset on kestettävä.

Tinder- ja nettitreffeillä on aina jännitystakuu, koska koskaan ei voi tietää, vastaako deitti sitä mielikuvaa, jonka tästä on saanut. Kaikki ovat varmaan kuulleet niitä tarinoita, joissa on ihan tahallaan johdettu toista harhaan. Sitä en ymmärrä, koska todellisuushan paljastuu aina tavatessa. Perusteluksi olen kuullut, että ehkä treffeillä voi sitten hurmata sisäisellä kauneudella. En suosittele lähtemään tälle linjalle.

Tällä kertaa todettakoon, että mies tuskin johti minua tahallaan harhaan. Tai sanotaan näin, että hän ei varmaan vain nähnyt tarpeelliseksi korjata korkealentoisia johtopäätöksiäni. Niinpä päästiin tilanteeseen, johon en täysin ollut varautunut.

Aloitetaan alusta eli siitä, että olimme jälleen menossa suosikkitreffeilleni eli koiralenkille. Treffipaikka oli miehen kotikaupungissa, mutta oletin, että tapaamme ulkoilualueella. Ollessani matkalla hän kuitenkin ilmoitti, että oli krapulassa ja että voisimmeko tehdä pitsaa. Oletin tämän tapahtuvan lenkin jälkeen, mutta hän halusi tavata suoraan asunnossaan.

En koskaan päässyt selville, missä vaiheessa olin ymmärtänyt väärin

Epäilyttävää. Suostuin kuitenkin, koska olihan minulla sentään Madde mukana. Oven auetessa kävi selväksi, että mies ei ollut kyllä varmaankaan vaarallinen, mutta hyvä ottamaan harhaanjohtavia kuvia. Ensivaikutelma ei ollut aivan yhtä huoliteltu kuin profiilikuvassa, ei sinne päinkään.

Tämä on muuten se hetki, kun sain pitsan syömistä varten vain talouspaperin palasen. Siitä selviydyin hankkimalla omatoimisesti haarukan, mutta muutamia muitakin ongelmia ilmeni. Mies oli kertonut olevansa opiskelija, mutta treffeillä kertoinkin olevansa töissä kokkina. En koskaan päässyt selville, missä vaiheessa olin ymmärtänyt väärin.

En takertunut turhiin yksityiskohtiin, vaan kävimme siellä kävelyllä ja jostain mystisestä syystä vielä kahvillakin sen jälkeen. Aivan hyvä suoritus kun ottaa huomioon, että ensivaikutelma oli valtava pettymys.

Pettymykset ovat aina välillä väistämättömiä, koska uskoakseni melko moni toivoo löytävänsä itselleen sopivaa parasta a-laatua sieltä treffeiltä. Ja jos ei uskalla kokeilla ja toivoa, niin eihän siitä mitään tule. Pettymyksiä on siis luvassa, mutta kyllä niistä selviää. Joskus vain tulee se piste, kun tajuaa, että huonommaksi ei voi ainakaan mennä!

Tallenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.