VALIKKO
21.12.2016 20:10

Luukku 21: Mitä serkumpi, sen herkumpi

Mitä serkumpi sen herkumpi, oletteko kuulleet? Jos tämä pitää paikkansa, olen saanut aika hyvät kortit. Ei nimittäin ollut mikään ongelma löytää miehiä, joiden olemus oli kuin serkulla. Sellaisia kivoja, tuttuja ja vähän jänniä. Pätisipä niihinkin tuo serkkujen herkkuus!

Vaikka vetosin serkkukorttiin edellisen kerran kamalilla treffeillä, kaikki serkkumiehet eivät suinkaan olleet vaivaannuttavia. Tämänkertainen serkkumiehemme on hänkin peräisin tinderistä ja naapurikaupungista (muistammehan edelleen kotikaupunkini kämäsen valikoiman). Otin jälleen auton alle ja lähdin tapaamaan serkkumiestä, tai siis tinder-deittiä, millekäs muulle kuin koiralenkille.

Jos jostain tämä homma ei jää kiinni, niin koiraa on ainakin lenkitetty. Tällä kertaa päästiin taas uusille lenkkipoluille ja seurakin vaikutti hyvältä. Normaali kohtuullisen hauska ja pitkä mies, halleluja! Muutama tovi oli taas tätäkin ihmettä odoteltu, joten lähtökohta oli edellisiin verrattuna yhtä juhlaa.

Lenkki sujui mukavasti, taisimme vertailla treffimuistojamme ja täytyy muuten sanoa, että en todellakaan ole yksin vaivaannuttavien kokemuksieni kanssa. Vaikka joskus kuulee kritiikkiä tällaisesta treffivertailusta treffeillä, niin kyllä se tässä vaiheessa kummasti alkaa lohduttaa. Yhdistävä tekijämme: vaivaannuttavat treffikokemukset!

Herkkuus alkoi kääntyä serkkuudeksi

Tapasimme muutaman kerran ja tässä vaiheessa täytyy myöntää, että muisti ei riitä treffikohtaiseen tarkkuutteen. Sen kuitenkin muistan, että kolmansilla treffeillä herkkuus alkoi kääntyä serkkuudeksi. Tuli se hetki, kun oli tehtävä ratkaisuja: toimintaa tai toimimatta jättämistä.

Jälleen olin tilanteessa, jossa hyvät neuvot olivat kalliit. Niinpä suoritin päässäni logaritmisen ristiinkerronnan ja jaoin tuloksen piin neliöllä, jolloin tulos oli ilmiselvä: oli valittava toimimatta jättäminen. Mies oli auttamatta serkkulevelillä. Kuten asian joskus olen muotoillut: maailma on pullollaan kivanolosia ja -näköisiä miehiä, eivätkä kaikki niistä mitenkään voi olla elämänmiehiä. On vain otettava selvää, kuka voisi olla.

Ja kuten saatatte arvata, tämä mies ei ollut. Mies olisi toivonut enemmän, eikä heti suostunut rekisteröimään kielteistä kantaani. Sen sijaan sain whatsappiini syväluotaavan analyysin mielentilastani, jonka jätin kaikessa arvossaan lukematta. Uteliasuuttani taisin tosin lukea sen tovi sitten. Mukavaa viihdettä tähän seesteiseen elämäntilanteeseen!

Loppuun pohdittakoon vielä sitä, oliko mies serkku vai herkku ja onko mitä serkumpi, sen herkumpi. Kyllä se voi pitää ihan paikkansa! Kun mies ei ollut tarpeeksi serkku, niin eihän se voinut olla tarpeeksi herkkukaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.