VALIKKO
22.12.2016 23:12

Luukku 22: Jokaäidin unelmavävy

Deitti numero 22 oli niin unelma kuin toivoa saattaa. Hän ei ollut mikään unelmien poikamies, vaan hän oli unelmavävy. Musikaalinen lääkäri, joka oli hyvä seuramies, maailmanmatkaaja ja sopivan rento. Toisin sanoen täydellinen kiiltokuvapoju, jossa oli kuitenkin sopivasti tarttumapintaa.

Deitti numero 22 ilmestyi kuvioihin tinderistä, hänkin vasta toisella kortilla. Jotain uuttakin löydämme vielä numerolla 22, sillä hän oli ainoa yli kolmekymppinen deittini. Vähän uutta aluevaltausta hei! Olin tsättäillyt miehen kanssa talvella, ja muistaakseni hänen piti palata asiaan matkansa jälkeen. Matka oli ilmeisen pitkä, koska sinä aikana ehdin jo heittää toivoni ja poistaa tinderin.

Kesällä päätin kuitenkin reipastua ja pääsin uudestaan tinderöinnin makuun. Sieltä löytyi toistamiseen tämä unelmavävy, jonka kanssa päästiin tällä kertaa treffeille asti – ja nyt ei muuten oltu koiralenkillä. Käytiin minigolffaamassa, vähän upgreidausta edellisiin yritelmiin verrattuna. Treffit itsessään menivät aivan hyvin, joskaan en ollut täysin vakuuttunut siitä, mitä yhteistä minulla ja unelmavävyllä oikein oli.

Unelmavävyt vaan vahingossa joutuvat treffeiltä toisille

Koska meillä oli kuitenkin ollut mukavaa, ja ikäerokin oli ihan virkistävää, laitoin miehelle viestiä treffien jälkeen ja oli puhe toisesta tapaamisesta. Sitä ei kuitenkaan koskaan tullut, koska mies ei tehnyt mitään asian eteen. Pitää sitä nyt vähän olla valmis vaivaa näkemään!

Tämä ei kuitenkaan ollut tässä. Mies nimittäin muisti toisen tapaamisemme neljän kuukauden viiveellä. Ilmeisesti hän oli tottunut siihen, että ei se ole ihan niin justiinsa näiden sopimisten kanssa. Tai sitten unelmavävyille vaan tuppaa käymään niin, että he ihan vahingossa joutuvat treffeiltä toisille tekemättä asioille itse juuri mitään.

Verrataanpa tätä kaveria vielä aiempaan unelmien poikamieheemme. Näissä kahdessa oli eroa paitsi iässä, myös asenteessa. Unelmien poikamies vaikutti astetta nöyremmältä, ja siitä saa aina plussaa. Vähäsen liian itsevarmoissa unelmavävyissä piilee aina pieni ansa. Niiden eteen ei pidä nähdä liikaa vaivaa, sen vaan sanon. Kyllä ne sitten itsekin osaavat, jos vaan laittaa ne toimimaan ihan itse.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.