VALIKKO
5.12.2016 14:00

Luukku 5: Nähdään pilkun jälkeen torilla!

Olin viestitellyt eräälle tinder-miehelle jo tovin, aina silloin tällöin. Lopulta olimme samana iltana bailaamassa Turun yössä, ja päätimme tavata pilkun jälkeen Turun kauppatorin Toriparkki-tötsällä. En tiedä onko se siellä vielä, mutta sen sanon, että se oli hyvä tapaamispaikka. Ei koskaan ketään ylimääräistä, johon voisi sekoittaa. Toisin sanoen, seuraavaksi vuorossa treffit pilkun jälkeen torilla!

luukku5_treffit_pilkun_jalkeen

Laskujeni mukaan neljännet tinder-treffini olivat klo 3.30 Turun kauppatorin Hesburgerissa, siinä, jossa on sisätila. Ja jota ei itse asiassa enää ole. Joka tapauksessa, tulimme hyvin juttuun ja jonossa juttelimme (yllättäen) äänekkäästi kaikennäköisestä. Muun muassa kerroimme auliisti kaikille kanssajonottajille, että tässä ollaan muuten tinder-treffeillä.

Poitsu itsessään ei ollut kauhean varteenotettava. Muistan, että halusin nähdä hänet lähinnä uteliasuuttani, koska olimme viestitelleet jonkin verran. Arvioni siitä, että tässä tuskin on elämäni mies, osui nappiin. Kaveri oli tosi hauska, mutta siinä se olikin.

Mies lähetteli vielä outoja kuvia – muistaakseni huonekasveista

Treffit olivat kuitenkin kivat. Ne loppuivat, kun kauppatorin Hese sulkeutui klo 05.00. Muistan, kuinka pöyräilin kotiin ja ulkoilutin koiraa klo 05.30. Oli aika lähellä, että olisin arvioinut elämäni olevan menossa vähän turhan boheemiin suuntaan.

Mies viestitteli vielä hetken, lähinnä jotain outoja kuvia. En enää kuollaksenikaan muista mitä ne olivat, tyyliin huonekasveista. Taisin vetäistä päälle nuivan vaihteen ja viestit loppuivat.

Treffeistä jäi kuitenkin hauska muisto. Sinkkuna, etenkin noina aikoina, kun olin näemmä todella lungi kaveri, tapahtui kaikkea randomia. Vaikka taisi se olla ajatuskin, että eipähän tarvitse murehtia, ettei ole tullut kokeiltua. Nähäänks pilkun jälkeen torilla? Iskurepliikki vapaasti käyttöönne, olkaa hyvä.

Tallenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.