VALIKKO
8.12.2016 22:11

Luukku 8: Olipa kerran ylimielinen mies

Deitti numero 8 oli ylimielinen mies, tai ainakin ylimieliseltä vaikuttava mies. Hän oli myös ensimmäinen pidempi juttuni, vai kuinka sitä nyt kuuluukaan kutsua. Tapailumme kesti reilu kaksi kuukautta, ja siitä on riittänyt kerrottavaa.

Hyvät lukijat, jos olette seuranneet blogiani pidemmän aikaa, te tunnette tämän miehen. Hänen tekemisiään on sivuttu useammassakin tekstissä, ja aikoinaan kirjoitin hänestä ihka oman tekstinkin. Deitti numero kahdeksan on mies, jolla oli Antti Tuiskun virne. Hän on lisäksi tyylitön kikare, joka ei tarjonnut pitsaa vaan vaati minua maksamaan lounassetelistään yli jäävän osuuden. Aika tunettu kaveri siis.

Minä ja deitti nro 8 tapasimme tinderissä. Heti ensimmäisillä treffeillä hän otti kädestä ja pussasi lopuksi. Varmat otteet, ajattelin. Näistä otteista seurasi kuitenkin ei-niin-positiivisia mielleyhtymiä. Suoraan sanoen mies vaikutti ylimieliseltä naistenmieheltä, vaikka lopullisen tulkintani mukaan tuskin oli sitä.

Aloin epäillä miehen hyväntahtoisuutta. Lisäksi aloin ärsyyntyä hänen rahakäsityksestään, sijoitusvinkeistään ja elämänasenteestaan. Ja viesteistään, joissa hän vaikutti kauhean itseriittoiselta, ylimieliseltä ja mitä näitä adjektiiveja nyt on. Ei ollenkaan sympaattiselta, kuten olin aluksi tulkinnut.

Miten niin jokin oli vialla?

Lopulta laskin, että en nähnyt välillämme yhdistäviä tekijöitä. Siitä en tiedä, oliko mies lintu vai kala, mutta minua hän ei ainakaan ymmärtänyt. Kun ilmoitin miehelle, että tämä voisi nyt olla tässä, hän ei ymmärtänyt ollenkaan. Miten niin jokin oli vialla?

Minäpä kerron. Selostin hänelle kerran, mitä haluan elämältä. Se oli pitkä puheenvuoro se. Mies oli hetken hiljaa ja vastasi sitten: ”jep”. Siinä se. Kerroin elämäni tarkoituksen ja tyyppi sanoo jep! Vähemmästäkin ärsyttää.

Tulkitsin tilannetta niin, että olimme niin eri aaltopituuksilla, että mies ei tajunnut, että olemme eri aaltopituudella. Se jos joku on kuulkaa kiinnostavaa. Niinpä halusin päättää suhteen. Tehokasta ajankäyttöä ymmärtävä mies ei tästä pitänyt, koska ”hyvä tutustuminen menisi hukkaan”.

Rakkaat ystävät. Kerron teille yhden asian: deittaillessa tapaatte erilaisia ihmisiä, ja kaikki näistä eivät mitenkään voi olla elämänne miehiä tai naisia. On siis syytä ymmärtää, että tutustutte myös ihmisiin, joiden kohdalla tutustuminen menee täysin hukkaan. Ottakaa se kokemuksen kannalta ja jatkakaa eteenpäin.

Tallenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.