VALIKKO
1.2.2016 23:02

Millaisia on Tinder-miehet?

Olen kertonut blogissa muutamia yksittäisiä tarinoita Tinder-miehistä silloin, kun tarinassa on ollut jotain erityistä, yleensä jokin opetus. Yksittäisiä tarinoita lukuunottamatta Tinder-miesten enemmistölle ei ole annettu puheenvuoroa – voi Tinder-mies -parkoja! On korkea aika korjata virhe ja kertoa muutama kokemus Tinder-miehistä.

Suhtaudun itse Tinder-miehiin verrattain paljon positiivisemmin kuin nettideitteihin, ihan vain siksi, että Tinderissä lähestymisyritysten asiallisuusprosentti on huomattavan paljon korkeampi. Nyt kun asiaa mietin, en ole tainnut saada yhtäkään asiattomaksi luokiteltavaa yhteydenottoa Tinderin kautta. Joten, antakaamme kaikki kunnia Tinder-miehille!

tindermiehiä (4)

Henkilökohtainen Tinder-miesasiantuntijani Madde (etualalla) on tavannut 90 % tapaamistani Tinder-miehistä.

”Keitä siellä Tinderissä oikein on,” paheksui äitini. No, esimerkiksi minä ja muutama muukin ystäväni, jotka ovat sieltä poikaystävän löytäneet. Toisin sanoen, ”normaaleja” ihmisiä. Ei vain pettäjiä, jättäjiä ja epätoivoisia pervoja. Sanoisin, että tulkitsemalla profiileja ihan vaan arkijärjen perusteella onnistuu välttämään suurimman osan edellä mainituista ei-niin-toivotuista kohderyhmistä.

Vaikka tyypittelyistä ei yleensä tykätä, asioista on vaikea kertoa lyhyesti ilman niitä. Todettakoon siis, että omaan haaviini osunut keskivertotinder-mies on ollut amk-insinööriksi opiskeleva salia / lenkkeilyä harrastava keskipitkä vaaleanruskeahiuksinen mieshenkilö. Näitä tässä maassa epäilemättä riittää, joten onpahan yllätys 😀

Harmi ettei se osaa puhua.

Harmi ettei se osaa puhua.

Yleensä miehet ovat olleet perusmukavia, jos niin saa sanoa. Yhdessä välissä pohdinkin, olivatko miehet liian mukavia poikaystävämateriaaliksi. Keksivertotinder-mies kun on ollut melko hiljainen tai rauhallinen tai molempia, nauranut (huonoille) vitseilleni mutta ollut itse vähemmän hauska. Tiedättekö, ei sellainen lennokas jutun kertoja. Eli siis varmaan keskiverto suomalainen mies.

En ollenkaan väitä, etteikö Tinderistä voisi löytää outoja heppuja. Kun vastaus kysymykseen ”mitä kuuluu” on: ”Mä erosin kaks päivää sitten ja mä tiiän et mun eksäl on sellasii panokavereita et se saa heti ja mul ei oo, niin voisiksä olla mun et mulle tulis parempi mieli?” voi miettiä uudemman kerran, josko tämä sittenkään on se tuleva aviomieheni.

Todennäköisesti Madde on pitänyt kaikista muista paitsi siitä yhdestä, joka ei pitänyt koirista.

Todennäköisesti Madde on pitänyt kaikista muista paitsi siitä yhdestä, joka ei pitänyt koirista.

Jos Tinder olisi kaverinmetsästyssovellus, olisin onnistunut tehtävässä loistavasti. Toisin sanoen, Tinder-miehet eivät missään nimessä ole vähentäneet uskoani kivojen suomalaismiesten olemassaolon suhteen. Se on sitten eri asia, mitä on tapahtunut uskolleni parisuhteen löytämisen suhteen. Kamalasti kivoja miehiä, mutta aina jollain on hullu eksä, koiraviha, mielessä vain raha, parisuhdekokemus totaali-0 tai havainto siitä, ettei haluakaan parisuhdetta.

 

Kommentit

 • Tiina

  Olisi mielenkiintoista kuulla top-3 tindermatcheistäsi tarinat, miten alkoi ja mihin päädyttiin? 🙂

   0
  • Sofia

   Kiitos postausideasta! Varmasti toteutan tässä lähiaikoina, kunhan saan valkattua sopivat yksilöt 🙂

    0
 • Saana

  Ah Tinder. Tuo turhien toiveiden nostattaja numero uno. Totta on, että suurin osa Tinderin kautta tapaamistani tyypeistä on ollut positiivisia yllätyksiä. Tylsyys astuu kuvioihin juurikin siinä vaiheessa, kun tajuaa nuo sun viimeisessä kappaleessa esittämät probleemat. (Omani toki hieman erilaiset.)

   0
  • Sofia

   Hyvä määritelmä ehdottomasti! Siis kivoja tyyppejä, mutta kun se ei riitä. Ja ite oon kyllä todennu semmosen tosiasian, että jos olisin heidät livenä kohdannu jo heti ensalkuun, niin olisi olemuksesta todennäkösesti jo osannu aika hyvin päätellä, että liian tylsä. Tuurihan toki voi käydä, mutta Tinderissä se on varmaan vielä epätodennäkösempää, kun joutuu niin isosta massasta seulomaan. Rankkaa 😀

    0
 • Auroora Aamurusko

  Haha voi Tinder sentään! 😀 Kirjoitin aiheesta joskus humoristisen novellin,pitänee joskus etsiä se koneen syövereistä. Mulla tais vaan käydä tuuri, kun löysin oman mieheni Tinderistä..Ilman vikan kappaleen ongelmia.:D

   0
  • Sofia

   Heh mulle ehdotettiin, et jos kirjottais sketsisarjan 😀 Etsi ihmeessä, siitä tulee varmasti menestys! Sinällään lohdullista, että usko miehiin vahvistuu kun kuulee positiivisista tapauksista, mutta sinällään masentavaa, että joku on jo vieny ne ei-ongelmaiset sieltä 😀

    0
 • Jenna

  Mä oon kolannut läpi kaikenlaiset Tinder miehet ja yli 30 treffien kohdalla mietin, että näinkö epätoivoiseksi tää homma oikein menee:D mutta onneks vielä jaksoin klikkailla sydämiä, sillä kyllähän sieltä löytyi se yks ja ainoa mulle <3

   0
  • Sofia

   Multa taitaa vielä puuttua kymmenkunta tosta luvusta, että ehkä pitäis ryhdistäytyä ja ladata Tinder takasin 😀 Nää on aina kyllä mukavan rohkasevia tarinoita, ei se vaan voi olla mahdotonta löytää sieltä miestä!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.