VALIKKO
28.2.2017 23:07

Miten voi olla niin hyvä tuuri?

Olette varmasti joskus miettineet tätä. Me kaikki olemme, myönnetään pois. Meillä kaikilla on nimittäin tuttu, jolla on ollut käsittämättömän hyvä tuuri. Ystävä, kaveri tai vaikka kummitäti – sellainen hannuhanhi, että ei voi kuin ihmetellä. Onko sulla oikeesti noin hyvä tuuri vai huijaatko sä meitä?

Nämä hannuhanhet eivät ole niitä, jotka voittavat aina raha-automaateissa tai eivät saa koskaan huonoa lähtönumeroa kisoissa. Nämä eivät ole niitä, jotka onnistuvat pääsemään jonon ohi baariin tai välttymään joka kesä mökkihuussin tyhjennykseltä. Nämä ovat niitä onnekkaita, joilla käy oikeaan aikaan flaksi. Hyvä flaksi. Suorastaan ällistyttävän hyvä flaksi.

Nämä ovat niitä, jotka rakastuvat oikeaan aikaan

Nämä ovat niitä ihmisiä, jotka hyppäävät suhteesta toiseen. Nämä eivät kuitenkaan missään nimessä ole niitä tyyppejä, jotka tekevät sen jotenkin törkeästi tai salakavalasti. Nämä ovat niitä tyyppejä, jotka vaan sattuvat rakastumaan oikeaan aikaan.

Nämä hannuhanhet eivät vain voi sille mitään, tai siltä se ainakin vaikuttaa. Juuri kun edellinen suhde vetelee viimeisiin, heidän eteensä Ärrän kassajonossa tupsahtaa jo seuraava mielitietty. He onnistuvat löytämään uuden, entistäkin paremman kumppanitarjokkaan juuri silloin, kun on tilausta.

Nämä hannuhanhet eivät siis mitenkään kokeile onneaan, heillä vain on sitä. He eivät ajaudu kämäsistä huonoista suhteista seuraaviin lyhyisiin irtosuhteisiin, vaan he vaihtavat vakaasta ja pitkästä suhteesta toiseen. Kun edellisen kantokyky pettää, heitä lykästää, ja sitten heillä onkin sopivasti toinen suhde.

Eihän se oli muuten mitenkään mahdollista!

Miten se on mahdollista, kysyn vaan. Vaikka toiset meistä ovat varmasti alttiimpia solmimaan suhteita kuin toiset, tuntuu kummalta, kuinka toiset vain ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Miten joku voi aina löytää otollisen kumppanin oikealla hetkellä, kun toinen ei meinaa löytää vaikka miten yrittää?

Ehkä nämä hannuhanhet petailevat vähän asetelmia valmiiksi, ennen kuin uskaltavat erota. Eihän se nyt olisi muuten mitenkään mahdollista! Vai pitäisikö vaan uskoa siihen, että kun toiset ovat väärässä paikassa tai väärässä ajassa, joku myös joskus oikeasti on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Aika lohdullinen selitys siis, jos se vain kelpaa vastaukseksi.

Kommentit

  • dhrd

    juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.