VALIKKO
17.10.2016 20:09

Mulla on joku!

Sinkkuna sitä miettii, että oispa mulla joku. Veikkaan, että vähintään sairasvuoteella tai perjantai-iltana leffan ääressä ajatus on käynyt melko monen sinkun päässä. Ja sitten, jossain vaiheessa vaan tapaa jonkun ja yhtäkkiä siinä vieressä onkin joku

Reilun kahden vuoden aikana ehdin aika monta kertaa ajattelemaan, että oispa tässä joku. Muistan elävästi, kuinka edellisen eroni jälkeen mietin, että koskahan seuraavan kerran käperryn jonkun sellaisen viereen, josta oikeasti välitän. Onneksi en silloin tiennyt, että siihen menisi yli kaksi vuotta.

Halleluja, vihdoin järkevä mies!

Mutta sitten niin tapahtui. Menin treffeille ja se mies oli järkevä. Miehellä oli sama motto kun mulla ja sitten taivaasta tulikin salama. Kuten hyvä ystäväni asian ilmaisi: ”Halleluja, vihdoin järkevä mies!”

mulla_on_joku-2

Ei kuitenkaan ollut aivan helppoa hyväksyä sitä, että olin tavannut järkevän miehen. Kaikki me joskus siitä jokusta haaveilleet olemme nimittäin saaneet kuvitella ihan millaisen jokun vaan. Se on ollut joku vaan, joku, jota ei ole tarvinnut ajatella niin täsmällisesti.

Joku on ollut ajatuksissa ihminen, joka välittää ja josta välittää. Vuosien saatossa ja kuvittelukertojen lisääntyessä jokusta on tullut joka kerta yhä epätodellisempi. Joka kerta, kun on tavannut jonkun ei-niin-järkevän ja ajatellut, että ei taaskaan, joka kerta siitä jokusta on tullut vähän enemmän saavuttamaton ja epätodellinen. Ettäkö siinä yhtäkkiä olisikin oikea ihminen, ihan oikeasti!

Ja sitten siihen tuli ihan oikea ihminen. Olihan niitä ennenkin nähty, mutta joku sellainen, josta välittää, ja joka välittää musta. Joku, joka ei häivykään heti, kun huomaa, että bokseri kuolaa. Ensin siitä seurasi lähinnä ahdistusta.

mulla_on_joku-1

Vaati vähän aikaa hoksata, että tämähän on aika parasta. Helvetti nainen, sä haaveilit tästä kaks vuotta! Lopeta se marmattaminen ja kiitä luojaa, että kerrankin joku toive toteutui. Niin vaikeaa kuin se onkin ollut tajuta, niin kyllä sen nyt jo osaa ymmärtää. Mulla on joku.

Kommentit

 • Sanna

  Jee ihana kuulla tästä kun sun seikkailuja on lukenut <3

   0
 • cioccolata

  Onnellinen sun puolesta 🙂 Järkevä mies kuulostaa hyvältä! Kerro meillekin jotain siitä, jos mies antaa luvan 😉
  Mut hei, lisää tohon viis vuotta ja ”that’s my life” 😀 Järkyttävää, miten nopeasti aika kuluu ja miten naiivisti sitä luuli elämäntilanteen korjaantuvan sitten ihan kohta eron jälkeen. Silti sitä on onnellinen. Miinusmerkin elämään tuo vain ”sen jonkun” puuttuminen, että voisi jakaa elämäänsä ja saada vähän helliä hetkiä.

   0
  • Sofia

   Kyllä varmasti tullaan vielä kuulemaan lisää tästä tyypistä 😉
   Onneksi se joku ei määrittele onnellisuutta, sittenhän menisi jo vakavaksi. Ajattelen sen niin, että sinkkuna se joku on vain helppo kohde, jolla selittää mahdollista onnettomuutta. Jos on suhteessa, niin sittenhän sitä voi selittää vaikka huonolla suhteella 😀 Onhan se kivaa, kun on yksi tärkeä ihminen enemmän, mutta itse ainakin kerkisin itsenäistyä tuossa sen verran, että ei se onni hänestä riipu 🙂

    0
 • Nimetön Sairastuttavalla ajava

  Onnea ja mukavia yhteisi kuolan pyyhintä hetkiä, murrenkin seurassa : D

   0
  • Sofia

   Kiitos paljon! Eiköhän se vielä opi ettei se kuola pyyhkimällä lopu 😀

    0
 • Nimetön Nimetön

  Kiva kirjoitus! Pystytkö paljastamaan mistä kaupungista tämä joku mahtoi löytyä? 🙂

   0
  • Sofia

   Kyllä pystyn ja varmaan paljon muutakin, se selviää tässä syksyn mittaan 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.