VALIKKO
13.6.2018 21:08

Noloimmat treffimuistot

Pitkästä aikaa! Koska myös edellisistä treffeistäni on aikaa, piti ihan pyhittää muisteluhetki kaikille matkan varrella sattuneille kommelluksille. Teekutsuilla-blogin Larissa nimittäin kutsui minut videolleen muistelemaan noloja treffejä, ja siitähän hauskaa tuli!

Tein videon kuvauksissa muutaman huomion: ensinnäkin, kaikille tapahtuu noloja ja vaivaannuttavia asioita treffeillä. Se johtuu ihan vaan siitä, että kun tekee erinäisiä asioita ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa, väärinymmärryksiä vain sattuu. Ja tietysti kaikki omat mokat tuntuvat vieraan ihmisen kanssa hirveän paljon isommilta. Vaikka, en sentään ole herännyt omasta verestäni kuten eräät 😉

Toisekseen, jouduin ihan kunnolla muistelemaan treffejä, että muistin niistä jotain. Enkä kyllä todellakaan muistanut kaikkia, esimerkiksi taannoisesta joulukalenteristani löytyviä Elämäni noloimpia treffejä. Piti ihan itsekin lukea, että kuinka siinä kävi!

Muistelu oli kyllä hauskaa! Sen verran hauskaa, että seuraava osa tullaan näkemään. Tässä siis ensimmäinen osa, jossa kuusi meidän nolointa treffimuistoa:

Lisää treffimuistoja löytyy blogista blogijoulukalenteri!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.