VALIKKO
12.1.2016 17:01

Ovatko ihmissuhteet yksityisasia?

Minulta on monesti kysytty siitä, eivätkö ihmissuhteet ole yksityisasia: Kuinka voin kirjoittaa sellaisista julkisesti? En ole kuitenkaan osannut nähdä sitä kovin yksityisenä, että kerron treffeistäni tai parisuhdenäkemyksistäni. Pitäisikö sen olla jotenkin kauhean salaista, että olen sinkku tai että deittailen?

red-love-heart-valentines

Olen aina ollut se suora tyyppi, joka juhlissa uuden ihmisen tavattuaan kysyy ensimmäisen minuutin aikana, että mikäs sun suhdestatus on. Ihan vain siksi, että mielestäni se sattuu olemaan kiinnostava tieto. Moni on saattanut siitä vähän hämmentyäkin, miksi tuo utelee tuollaista? Onko se heti noin kiinnostunut? Heh, tietysti sinkkuna ollessa tällaiset ovat käteviä tietoja, etenkin jos keskustelukumppani on hyvännäköinen mies, mutta ei se ole ollut se syy. Minusta se on vain ollut asia, jonka voi mainita samalla tavoin kuin harrastuksenkin.

”Sofia on muuten tosi hyvä tinderöimään”

Oikeastaan vasta tämän blogin myötä olen tullut ajatelleeksi sitä, että ehkä kaikki nyt vaan eivät halua kertoa siviilisäätyänsä heti kättelyssä. Vaikka toisaalta ihmettelen sitä, että miksi ei voi kertoa olevansa suhteessa. Siitä tulee vähän sellainen pimittämisen maku, vaikka ilmeisesti asiaa ei pitäisi tulkita niin. Enhän itsekään erityisemmin ilahtunut, kun ystäväni totesi eräissä juhlissa noin kaksi minuuttia saapumiseni jälkeen, että ”Sofia on muuten tosi hyvä tinderöimään!” Jea, mikä krediitti 😀

yksityisasia1

Tottakai ihmissuhteissa on myös yksityinen puoli, ja jokainen vetää rajan sen suhteen, mistä se yksityinen osuus alkaa. Ei suhteista puhuminen tarkoita sitä, että heti pitää heittää peliin parisuhdeongelmat tai ikuinen kumppanin kaipuu. Onhan siinä välimaastossakin sisältöä, josta voi mainita. Ehkä meillä täällä Suomessa on vähän se meininki, että tunteista ei puhuta, mutta sitten kun puhutaan, niin puhutaan kunnolla.

Kun asiaa ajattelee, eivätkö kaikki kuitenkin loppupeleissä ole vähän kiinnostuneita siitä, mikä kenenkin suhdetilanne milloinkin on? Vai päteekö tämä vain naisiin 😀 Ei tarvitsisi kenenkään kutsua sitä juoruiluksi, jos itse kertoo, että tilanne on tämä tai tämä. Koska eihän se ole mikään salaisuus?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.