VALIKKO
1.7.2016 15:04

Pahimmat treffimokat

Monesti olen mieleni pahoittanut, kun treffeillä kaikki ei ole mennyt niin kuin olisi toivonut. Pahimmat treffimokat eivät ole mitään kamalan suuria juttuja, vaan ne ovat epäsujuvia tilanteita. Treffeillä kun saattaa ärsyyntyä pikkuvirheistä, joita jollekin toiselle sallisi. Mutta treffeillä, kyllä siinä vaan mielensä pahoittaa, kun käytös ei ole sujuvaa.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun treffeillä en saanut veistä ja haarukkaa. Mies oli tehnyt pitsaa, todella runsastäytteistä ja valuvaa, ja arvatkaa mitä se teki?! Iski pitsan meikäläisen nenän eteen ja heitti talouspaperin palan päälle! Siinä se pala leijaili pöydälle ja olin että anteeksi, tälläkö tätä syödään. Hain haarukan ja veitsen itselleni ihan itse, mutta mies söi ilman. En katsonut sinne päin.

pahimmat_treffimokat_1

Ei pitäisi päästää vieraita miehiä kotiinsa laskemaan haarukoiden lukumäärää.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun vieras mies tuli keittiööni ja kysyi, että miksi minulla on niin vähän haarukoita ja veitsiä. Alanko siinä omassa kodissani, omassa keittiössäni, selvittämään tuntemattomalle miehelle, miksi on okei omistaa täsmälleen kuusi haarukkaa, kuusi veistä ja kuusi lusikkaa? No kyllä aloin, vaikka ärsyttihän se. Ihan vain tiedoksi, että sellasessa Hackmannin peruspaketissa kaikkia välineitä on kuusi, ja niillä olen koko yksinasujan elämäni pärjännyt.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun haettiin treffeillä pitsaa ja mies alkoi laskea rahoja. Olin sentään saapunut miehen luokse toisesta kaupungista ja tuonut vielä tuliaisiksi kaksi pakettia jäätelöä, kun en tiennyt, mistä mausta se tykkäsi. Että aika avokätinen olin ollut. Sitten päätettiin hakea pitsa puoliksi ja mies kertoi, että se maksaisi 16.80e.

Muistan summan kuin eilisen päivän. Muistan myös, kuinka mies ilmoitti ottavansa mukana 9 euron arvoisen lounassetelin, ja kuinka voisin maksaa jäljelle jäävän osan. Muistan, kuinka maksoin rahalla 7,8e ja ajattelin miehen olevan tyylitön kikare. Vaikka olisihan minun pitänyt olla kiitollinen, kun puoliksi hinta olisi kumminkin ollut 8,40e ja maksoin vain 7,80e.

pahimmat_treffimokat_2

Ja kyllä minä vielä siitä mieleni pahoitan, jos ette ymmärrä, että kyse on tilannetajusta (ei rahasta tai haarukoiden määrästä). Toisilla tilannetajua vain on, vaikka olisivat ihka ensimmäisillä treffeillään. Toisilla sitä taas ei ole, eikä sitä myöskään siunaannu, jollei deittaile.

Kysäisin tietysti aikanaan herroilta, että onkos sitä deittailtu. ”Ei oo tullu juurikaan”, sanoivat pitsamiehet. Tiesinhän minä. Haarukkamiehestä en ole aivan varma. Ei pitäisi päästää vieraita miehiä kotiinsa laskemaan haarukoiden lukumäärää.

Kommentit

 • Saana

  Ahahaha tuota lounassetelillä maksajaa. Ja oikeestaan kaikkia muitakin! Ehkä se johtuu pitsasta? Ehkä pitsaa syövät miehet ovat tarkempia rahoistaan. Tai sitten je taantuu pitsanhimoissaannjinnekin lapsuuteen, eivätkä halua jakaa viikkorahojaan 😀

   0
 • Saana

  Kauheet typot tuli! Ei sais innostua liikaa..

   0
  • Sofia

   Ihan hyvin ymmärsin! 🙂 Mua huvitti kyllä suuresti kun tajusin et nää kaikki liitty syömiseen ja noi kaks tohon pitsaan 😀 Eihitsi tosta unohtu muuten kolmas pitsajuttu!! Meinas tulla hirvee riita treffeillä (aika hyvä saavutus jo sinänsä) siitä kun olin ostanu pitsapohjaan vaan ketsuppia eikä ollu tomaattikastiketta eikä ees lähikauppaa et ois päässy hakee tomaattikastiketta tilalle 😀

    0
 • Päivi

  Toi lounasseteli tyyppi oli kyl todellakin tyylitön kikkare, voi nolous 😀 haarukkamies aiheutti lähinnä wtf-reaktion, meillä on kahden hengen taloudessa varmaan tuo sama määrä haarukoita eikä siinä minusta mitään outoa ole!

   0
  • Sofia

   Mietin ensin että vaadinko liikaa, mutta on se nyt ihan kohteliasta tarjota jos toinen tulee kylään. Mustakin se on normaalia, tulee tiskattuakin tarpeeks usein! Mut ei siinä oikeen voi kun yrittää pitää normaalin ilmeen ja selittää asian 😀

    0
 • Ane

  Haha, teksti piristi mukavasti maananantaipäivääni 🙂 Osalla miehistä tilannetajua ei todistettavasti löydy edes muutaman vuoden seurustelun jälkeen, joten toivottavasti nämä esimerkki miehet löytävät rinnalleen mahdollisimman kärsivällisen naikkosen 😀

   0
  • Sofia

   Kiitos kommentista Ane! Toivottavasti löytävät, tai toivottavasti jollain on enemmän haarukoita ja veitsiä kun meikäläisellä 😀

    0
 • Nimetön Cioccolata

  Mitä väliä, montako haarukkaa on?! Samat kuusi minullakin: ikean erittäin hyvin toiminut setti. Ja itsehän olen niin vanhanaikainen, että toivon kyllä miehen tarjoavan ekoilla treffeillä. Paitsi, jos näen heti että ei tästä mitään synny. Silloin maksan mielelläni omani. Treffimokat on yleensä pieniä, mutta sitäkin häiritsevämpiä.
  Eräs mies kysyi perus ketjukahvilassa myyjältä, minkälaista kahvia hän suosittelisi. Öö… Tyttö yritti sitten jotain suositella, mutta äijä tilasi tuplaespresson, jota ei oltu suositeltu. En tiedä yrittikö hän jotenkin päteä vai mikä oli. Kuka kysyy kahvisuosituksia?!
  Toinen mies ei tarjonnut ja meni vielä minun eteeni tilaamaan. Tästäkin tyylirikosta huolimatta tapailtiin pari kuukautta 😀

   0
  • Sofia

   Hei mulla on ihan sama tohon tarjoamiseen liittyen! Jos oon epäileväinen niin huudan aina että ”maksetaan erikseen!” mut jos aattelen et ehkä tässä nähdään vielä uudestaankin niin sillon annan miehen tarjota. Taustalla varmaan ajatus, et jos en kerta kuiteskaan jaksa nähä sitä uudestaan niin turhaan tarjoaa 😀

    0
 • Jenny

  Mikähän tuossa pizzassa oikein on, kun itselläkin on tuohon liittyvä treffi juttu? Sain elämäni ”romanttisimman” treffikutsun, joka kuului: haluutko tulla mun luo mättää pizzaa ja kattoo star warsia? Menin, koska satun pitämään star warsista, mutta hyvä elokuva ei pelastanut niitä treffejä.

   0
  • Sofia

   Hahahahah mikä kutsu! Vetää melkein vertoja ystäväni saamalle, joka kuului ”Mennäänks ottaa kuppia?” 😀

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.