VALIKKO
22.11.2016 23:30

Sainko sellaisen miehen kun halusin?

Nyt kun valinta on tehty, on syytä miettiä, osuiko valinta nappiin. Sainko sellaisen miehen kun halusin? Aika kaivaa esiin vanhat turn off -listat ja laittaa vertailu käyntiin!

Edellisten reilun kahden vuoden aikana ehdin keksiä jos jonkinmoisia kriteereitä tulevalle poikaystävälle, joten vaatimuksia riitti. Tinderissä ilmoitin, että tykkään juoda punaviiniä ja syödä ruissipsejä ja ulkoiluttaa koiraani, joten miehen olisi syytä pitää vastaavista ja omistaa tuulitakki. Ekoilla treffeillä menimme juomaan punaviiniä kalliolle, ja voitte vain kuvitella ilmeeni, kun mies saapui paikalle Haglöfsin tuulitakissa.

sainko_sellaisen_miehen-1

Pukeutumisesta päästään ulkonäköön, jonka suhteen olin tehnyt havainnon: kaikki mielestäni hyvännäköiset miehet olivat vaaleita ja parrattomia [en pidä parroista]. Kun ei takerruta ulkonäköön, niin toivoin miestä, joka olisi minua rauhallisempi, mutta kuitenkin puhelias. Muita myönteisen kautta mentäviä kriteereitä ei juuri tainnut olla, mutta valittamisen aiheita sitäkin enemmän. Kertauksen vuoksi perehdytään siis seuraavaksi Viralliseen turn off -listaani, jonka julkaisin kesällä 2015:

 1. Pituus. Toisin sanoen mies on lyhyempi kuin nainen.
 2. Yhdys sana virheet. Jos yhdessä viestissä lukee ”Olen tekniikka insinööri, ja harrastan rulla luistelua aina kun saan treeni vaihteen päälle”, niin… Juu.
 3. Lapsi. Tämä kuulemma haittaa aina kaikkia naisia. Epäilen, että se haittaa ainakin kaltaisiani naisia, jotka eivät koe asiaa vielä kovin ajankohtaiseksi.
 4. Absoluuttisen eri elämäntilanne. Tässä tapauksessa esimerkiksi opiskeluiden alkaminen.
 5. Koira. Minulla on jo koira, ei toista koiraa kiitos. Koska Madde ei ehkä (eli ei) tykkäisi siitä.

Se täytyy sanoa, että näistä kriteereistäni sain pitää kiinni loppuun saakka. Sain siis pitkän, lapsettoman ja koirattoman miehen, joka on suunnilleen samassa elämäntilanteessa, ja on muuten myös puhelias mutta rauhallinen. Yhdyssanavirheistä en tosin voi olla varma, koska tapasimme ihan in-real-life niin ensimmäiset viestit jäi välistä. Mutta myöhemmissä virheitä ei kyllä ole ollut.

Jouduin kyllä joustamaankin, koska kaikkea ei voi saada. Ensinnäkin miehellä on tummat piirteet ja sillä oli parta!!! Voin kertoa, että tämä myönnytys oli kyllä valtava. Onneksi kuitenkin tomerana naisena vaadin heti valta-asemaan päästyäni parran ajamista [esitys hyväksyttiin].

sainko_sellaisen_miehen-2

Oli myös toinen myönnytys, josta ei pääse samoin eroon kuin parrasta. Nimittäin, blogini luonnoksista löytyy turn off -lista 2, jolla on mainittu mm. nurkkakuntaisuus ja kauppislaisuus. Jouduin kuitenkin taipumaan alati kaupallistuvassa maailmassa ja kohtaamaan kauppislaisen miehen. Ja siis alkamaan sen kanssa parisuhteeseen. Mies on kuitenkin sielultaan sen verran epäkauppislainen, että kun se välillä puhuu liikaa rahasta ja markkinoinnista, niin ajattelen käymiäni superhumanistisia tosi-tv-kursseja enkä kuuntele yhtään.

Eli aika hyvä siis!

Haastoin bloggaajakollegani Tiian kirjoittamaan samasta aiheesta Sinkkublogiinsa, koska olemme muuten aika samassa tilanteessa. Käy kurkkaamassa myös Tiian Millainen mies? -postaus!

Tallenna

Tallenna

Kommentit

 • Jenna

  Tää ei oikein liity aiheeseen, mutta aivan ihana toi kaappi sulla! 😀 ♡

   0
  • Sofia

   Olihan se nyt suuntaa-antavasti sinne päin 😀 Heh kiitos, se on ihan perusharmaakaappi johon oon liimannu taiteellisen visioni mukaan noita Ikean lintuseinätarroja. Mun sisustusmotto on, että ei kotia ilman Ikean seinätarraa 😉

    0
   • Nimetön Nimetön

    Oisko parempi motto ettei kotiin Ikeaa.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.