VALIKKO
6.1.2016 19:54

Suoraa puhetta ihmissuhteista

Tervetuloa Suoraanpuhujan päiväkirjaan!

Tämä on blogi, jonka piti alunperin tarttua arjen pieniin ja isompiinkin asioihin oivaltavasti – sanoa suoraan sellaista, mitä suomalaiset eivät useinkaan sano. Kävi kuitenkin niin, että oman elämäntilanteeni takia ihmissuhteet – siis parisuhteet ja etenkin sellaisen puute – olivat päällimmäisenä mielessä, ja niin Suoraanpuhujan päiväkirjasta tuli ihmissuhdeblogi.

stoori1 (2)

Blogissa vuorottelevat yleisen tason havainnot deittailusta ja parisuhteista – tällä hetkellä toki enimmäkseen deittailusta, koska se on ajankohtaista. Vieläkin. Tämä ei siis ole perinteinen sinkkublogi, jossa raportoidaan deittikokemuksista. Pikemminkin pyrin hoksaamaan erilaisia juttuja kokemuksieni perusteella, ja kertomaan suurista oivalluksistani täällä. Joskus muistini syövereistä kaivaituu jokin seurusteluhavainto, tai inspiroidun ystävieni suhteista, ja siksi silloin tällöin päästään myös parisuhteiden äärelle.

En voisi kirjoittaa tätä blogia, jollen pelaisi itseironia-kortilla. Tämä ei ole vakavaa, koska eiväthän nämä asiat voi olla. Jos ottaisin nämä vakavasti, en kirjoittaisi niistä omilla kasvoillani täällä. Siinä onkin tämän blogin resepti: koska kirjoitan tätä omilla kasvoillani ja nimelläni, en voi kertoa deiteistä turhan tarkasti. Mutta sen verran voin, että kaikista surkuhupaisista sattumuksista saadaan hyvät naurut!

Se onkin parasta tässä blogissa. Vaikka toivon löytäväni parisuhteen, kaikista epäonnisista ja koomisista vikatikeistä saa sentään hyvän tekstin! En kuitenkaan deittaile blogin vuoksi, vaan tämä on sivutuote. Silti uskon, että blogilla on tulevaisuus, vaikka uuden vuoden toiveeni poikaystävä 2016 toteutuisi. Koska kai niistä suhteistakin saa hyviä tekstejä?

Suoraanpuhujun päiväkirja muuttaa tänne osoitteesta http://turkuun.blogspot.fi Tulen julkaisemaan joitain aiempia oivalluksiani uusittuina myös täällä, mutta jollet halua jäädä hyvistä jutuista paitsi, käy vilkaisemassa vanhoja tekstejä!

Kommentit

  • Sofia

   Kiva kuulla! Samalla tyylillä jatkuu 🙂

    0
 • Sara

  Lisäsin bloggeriin, ja vähän huonosti näkyy, kun tais tulla kaikki Stoorin blogit eikä vaan sun.

   0
  • Sofia

   Sori myöhäinen vastaus, kun piti kysyä asiaa! Mut siis se toimii sillai et sun pitää lisätä loppuun feed, eli siis laittaa osotteeks stoori.fi/suoraanpuhujanpaivakirja/feed

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.