VALIKKO
24.4.2016 22:17

Suoraanpuhuja yhteistyöhön futismiesten kanssa!

Kautta blogin historian olen pohtinut sitä, kenen tai minkä kanssa oikein voisin tehdä yhteistyötä. Koska vaihtoehdot ovat tuntuneet kovin päälleliimatuilta, olen toistaiseksi luopunut ajatuksesta. Kunnes tarjottiin sitä ainoaa mahdollisuutta, josta kirjoitan joka kerralla. Nimittäin miehiä!

Ai että kiinnostaako futismiehet?

Kiinnostaako futis tai futismiehet, oli kysymys. Futis? Tähänastisessa elämässäni jalkapalloa on ollut yllättävän paljon. Paitsi että olen itsekin harrastanut kyseistä urheilumuotoa, perheessäni futista on aina seurattu ja harrastettu joka välissä. Entisen poikaystäväni ansiosta olen todennäköisesti käynyt useammassa Veikkausliigan pelissä kuin blogini lukijat yhteensä. Eikä koskaan pidä jättää mainitsematta Suomi-Portugali -peliä Helsingissä vuonna 2006, siellähän olivat kaikki. Koska siellä oli myös Christiano Ronaldo.

Mistä päästäänkin sopivasti futiksesta itse asiaan, siis futismiehiin. En ole koskaan ymmärtänyt esimerkiksi lätkää, koska 1) kiekko on niin pieni että eihän sitä edes ehdi seurata ja 2) eihän sieltä edes erota, että miltä ne miehet näyttää. Toisin sanoen futiksen etuihin kuuluu se, että sentään näkee, miltä ne pelaajat näyttää ja pallokin on isompi.

Ai että kiinnostaako? Antakaa kun mietin hetken.

Ai että kiinnostaako? Antakaa kun mietin hetken.

Mietittyäni tovin tulin siis siihen tulokseen, että totta ihmeessä ne futismiehet kiinnostavat! Voisiko Suoraanpuhuja muka väittää, että eivät kiinnosta? Tavoitteena on kirjoittaa erilaisesta näkökulmasta, jollaiseksi tämä kai luetaan. Urheilutoimittajat kun eivät liiaksi keskity pelaajien ulkonäköön, hyvännäköisten miesten bongaamiseen Harjun stadionilta tai futispeliin treffikohteena. Ja tämähän on puute, joka on pikimmiten korjattava!

Kerrottakoon lyhyesti siitä, mistä on kysymys. JJK Jyväskylä on yllättäen jyväskyläläinen jalkapallojoukkue, jonka nimi on selvitykseni mukaan lyhenne sanoista Jyväskylän jalkapalloklubi. Joukkue pelaa ykkösessä, joka on siis Veikkausliigaa alempi taso. Se mikä meitä tietysti kiinnostaa on se, että pelaajien keski-ikä on 23 vuotta ja tiedusteluni mukaan seurustelevien prosentti on noin 50%. Keskipituudesta en ikävä kyllä osaa sanoa, mutta arvioni mukaan se on suunnilleen riittävä.

Jo silloin vuonna 2006 kun C. Ronaldo pelasi Olympia-stadionilla Sofia istui penkissä kiikarit kädessä ja tähysti takareisiään venyttelevää Ronaldoa. Yhteistyössä jyväskyläläisen jalkapallojoukkueen kanssa on varmasti se hyvä puoli, että lämmittelyitäkin voi seurata niin läheltä, ettei tarvitse kiikareita.

Pointtihan pitää aina olla, joten on syytä miettiä, mihin tämä tähystysmahdollisuus saattaa johtaa. Voisikohan ihan esimerkkinä saada palkkioksi vaikka poikaystävän? Mielellään sillä tavalla, että saa itse valita, kiitos.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.