VALIKKO
16.4.2017 18:40

UUUU – uusia miehiä!

Viikon takaisten geimien ansiosta tutustuin pitkästä aikaa uusiin miehiin. Uuu! Olin jo unohtanut moisen lystin olemassaolon. Palasin myös Tinderiin – toinen UUU! Olin jo unohtanut millaisia miehiä siellä Tinderissä on. Tai siis olin jo unohtanut suunnilleen kaiken miehistä ja siitä, mitä tapahtuu, kun kohdalle osuu uusia miehiä.

Tein seuraavat havainnot tapaamistani UUU – uusista miehistä:

 1.  Uutuus on viehättävää. Siihen halpaan voi mennä koska vaan. Uusi mies vaan vaikuttaa aivan loistavalta – ja varmasti onkin, mutta kuten hyvin tiedämme, suhdemateriaalit ovat erikseen. UUU – uudet miehet eivät yleensä ole sellaista materiaalia, mutta haikailu olkoon sallittua.
 2. Uudet miehet aiheuttavat edelleen monenmoisia ajatuksia, kuten: onkohan toi sinkku [Onko sillä vielä jotain väliä vai?], ulkonäköarviointi asteikoilla 1-10 kolmessa sekunnissa, olemusarvio asteikolla 1-10 parissa minuutissa, älykkyysarvio samassa ajassa ja huumorintajuarvio siitä minuutin päästä. Kahden minuutin päästä tulos asteikoilla huono-tyydyttävä-hyvä, ja lopputuloksen selvittyä muistat olevasi suhteessa. Mutta hyvä, että tuli arvio tehtyä!
 3. Riemua omasta asemasta. Kun kerta on jo oma mies, mitä väliä, että noi muut on tollasia tahvoja. Paitsi tietysti, jos on itse valinnut juuri sellaisen tahvon. Tai, jos ne UUU – uudet miehet eivät olekaan tahvoja. Monet onneksi ovat.
 4. Havaintoja miesten todellisesta luonteesta. What, ovatko miehet tuollasia siis?! Kun operoi lähinnä tuttujen miesten kanssa, tarkkailunystyrät eivät pysy kovin valppaina. Mikään ei ole niin herättelevää kuin uusiin miehiin tutustuminen.
 5. Pohdintaa omista reaktioista. Siis miten näihin UUU – uusiin miehiin pitää suhtautua? Pitääkö kolmannessa lauseessa sanoa sillai btw, mun poikaystävä sitä ja tätä, vai pitääkö vaan jättää koko juttu mainitsematta? Mitäs sitten kun jättää mainitsematta ja ne alkaa viestitellä?! Totaalinen paniikki! Mitäs nyt? SOS.
 6. UUU – uusiin miehiin suhtautuminen coolisti silloin kun on suhteessa on vaikeaa. Tinder-miehiin vielä vaikeampaa. Ratkaisin asian sillä, etten tykännyt kenestäkään niin kukaan ei voinut alkaa juttelemaan. Se vasta villiä olisi ollut! [Jos nyt mietitte tuon tinderöinnin tarkoitusta niin se oli tietysti vaali-tinder.]

Näistä tunnelmista lisää seuraavassa postauksessa!

Oikeesti aika paha. Parisuhde ja UUU – uudet miehet. Tässä on vielä totuttelemista. Miten olla cool mutta toimia moraalisesti oikein? Miten olla cool mutta toimia normaalijärkisesti? Onneksi on vielä aikaa oppia.

Kommentit

 • Jenna

  Siis olet parisuhteessa, mutta olet Tinderissä? Mulla on mennyt jotain pahasti ohi! 😀 🙂

   0
  • Sofia

   Se lysti loppui jo! Ei siis liittynyt parisuhdestatukseen vaan profiili pyöri siellä pienehköllä poliittisella twistillä viime viikolla 😀 Oikeutettu tuntemallamme sanonnalle ”Kaikki on sallittua politiikassa ja rakkaudessa.”

    0
 • nnn

  Luin vaalijutuistasi, että olet maaniteteilijä? Ilmeisesti opiskellut Helsingin yliopistossa Kumpulassa, jos olet alkuaan Espoolainen? Minkä pääaineen maantieteilijä olet? 🙂

  Jotenkin käsitin, että opiskelit siellä Mikkelissä jotakin… Mutta siellä ei kai yliopistoa ole? 😀

  Ylipäänsä kiinnostaa, miksi olet muuttanut Espoosta juuri Mikkeliin? Tuntuu eksoottiselta, jos ei muuta opiskelujen perässä.

  Itse teen juuri maisteria maantieteestä ja stressaa tuleva työllistyminen TODELLA paljon. Siksi kiinnostaa, onko joku saanut hyvin työtä tai onko jonkinlainen jatkokouluttaminen ollut hyvästä. Itse haaveilen ehkä muutosta pois pk-seudulta tulevaisuudessa, mutta saa nähdä.

   0
  • Sofia

   Moikka, kyllä oon! Turusta tosin, koska en aikanaan päässy Helsinkiin. Turussa ei ole pääaineita vaan voi lukea mitä haluaa (paitsi opet), mulla oli mediatutkimus sivuaineena ja maisterivaiheessa tein aluekehityksen opintoja. Pääsin sattumalta kandivaiheen jälkeen harjotteluun maa- ja metsätalousministeriön maaseudun kehittämisyksikköön ja ajauduin maaseudun kehittäjäks. Niinpä päädyin valmistuttuani töhin Helsingin yliopiston Ruralia-instituuttiin, joka on Mikkelissä. Töiden perässä siis muutin tänne!

   Oon kiinnostunu tässä töitä tehdessä enemmän markkinoinnista ja tarkotus olis käydä hankkimassa amk:sta käytännön taitoja siihen. Mantsa oli hyvä pohja, mutta oman kokemuksen mukaan parhaiten on työllistyny ne, jotka on erikoistunu johonkin semispesiaaliin (porot, kalat, sudet :D).
   Maakunnissa on hyvin meidän hommia, joten muutto on varmasti toteutuskelpoinen idea 🙂 Tsemppiä sulle!

    0
 • Sanna

  Oon niin miettinyt tota samaa! On silmiä avaavaa tutustua uusiin ihmisiin ja siis myös miehiin mutkun miesten kanssa on aina se mahis että mies ajattelee susta jotain enemmän. Ja kun se on vaan hölmöä pamauttaa heti et mulla on poikaystävä. Oon tainnu mennä vaan sil taktiikal et käyttäytyy vaan niinku käyttäytyis kaverien kaa, puhuu omasta miehestä jos se liittyy jotenkin keskusteluun ja ei juuri flirttaile.

  Mutta! Mulla on uus ongelma kun oon jutellut Eurooppalaisten miesten kanssa ja tuntuu että ne on flirtimpiä ja en haluais olla se kankee suomalainen joka kavahtaa flirttiä heti. Mut minkäs sille voi jos eka fiilis on pliis älä ei 😀

   0
  • iida

   Kaikkien uusien ihmisten kanssa on mahdollisuus, että toinen ajattelee susta eri tavalla kuin sä hänestä – ei saa unohtaa seksuaalivähemmistöjä.

   Luin juuri tilastoja, joiden mukaan vuoden 2000 jälkeen syntyneistä alle puolet kokevat olevansa täysin heteroita. Vaikka kyseessä onkin todella nuori sukupolvi, on avoimuus päivän sana 😀

    0
  • Sofia

   ”Pliis älä ei” on kyllä ymmärrettävä fiilis! Oon menetelly ihan samalla tavalla, vaatii vähän harjottelua toi normaali toiminta joissain tilanteissa.

    0
 • iida

  Näin panseksuaalina tilanne on vähän vielä haastavampi – ei ole vain UUUU -miehiä vaan UUUU -tyyppejä 😀 Kaikissa mahdollisissa sukupuolissa. Onneksi kuitenkin oma karvaotus kotona on niin huikea, että eipä oikein koskaan tule tehtyä muuta kuin ihasteltua mielenkiintoisen näköisiä ihmisiä ilman taka-ajatuksia.

   0
  • Sofia

   Totta, tuossa tilanteessahan näkökulma on vielä laajempi!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.