VALIKKO
20.4.2019 16:18

Yleisön pyynnöstä

Hyvät lukijat!

Viime kesänä mietin, jaksaisinko enää kirjoittaa tänne ja tulin siihen tulokseen, että jaksan. Enää on kysymys ajasta, jonka toivoakseni löydän kirjoittamiseen aiempaa paremmin (toivo elää). En tietenkään aio kirjoittaa mitään sinkkuelämästä, koska rehellisesti sanoen en muista siitä enää mitään. Alan jopa tajuta niiden ihmisten logiikkaa, jotka eivät tajunneet sinkkuudesta mitään. Olemme siis siirtyneet käsittelemään suoraan asioita, jotka liittyvät suhteessa olemiseen.

Sinkkuelämästä jäi käteen se, että tiedän pärjääväni yksin. Edellisen eron kynnyksellä en edes pystynyt ajattelemaan sitä, millaista elämä olisi yksin. Nyt pystyn, enkä tietenkään sitä aktiivisesti ajattele, mutta alitajuisesti teidän, että olen itsenäinen kokonaisuus. Silloin suhteessa oleminenkin on helpompaa!

Katse eteenpäin

Viime vuosi ei ollut helppo, mutta nyt se on ohi. Uusi vuosi otettiin meillä vastaan uusin tuulin, sillä olemme siirtyneet avoliittoon. Vihdoin! Toisin sanoen, sanottavani sinkkuelämästä on loppunut vuosisatoja sitten, mutta uutta inspiraatiota ammentuu joka päivä! Elämäni toinen avoliitto on verestänyt muistojani tästä vallattoman mainiosta elämäntyylistä, johon sopeutumiseen ikä on kieltämättä tuonut pientä helpotusta.

Kun kaukosuhde ei kuluta energiaa ainaisine järjestelyineen, on myös aikaa keskittyä omaan elämään

Kun kaukosuhde ei enää kuluta energiaa ainaisine järjestelyineen, on myös aikaa keskittyä omaan elämään. Tämä on aika herättävä kokemus, se on sanottava. Pitkästä aikaa on aikaa, eikä jokaista viikonloppua ole kiinnitetty reissuun tai parisuhteeseen.

Se miksi päätin jatkaa kirjoittamista, on osittain tämä aika, osittain uusi tilanne. Ja kolmannekseen te, hyvät lukijat! Olen mykistynyt siitä, kuinka blogini yhä tavoittaa tuhansia ihmisiä, vaikka en tänne ole sisältöä tuottanutkaan. Kiitos teille jokaiselle!

Sen kunniaksi blogissani alkaa säännöllisen epäsäännöllisesti ilmestyvä Yleisön pyynnöstä -sarja, jossa käsitellään kaikkein suosituimpi aiheita. Esimerkiksi viimeisen vuoden aikana, omasta mielestäni hieman yllättäen, eniten kiinnostanut aihe on sitoutumiskammo. Sen jälkeen suosion aallonharjalla keikkuvat muun muassa kaukosuhde ja kahden vuoden kriisi. Näihin aiheisiin tulemme siis palamaan lähikuukausina.

Näihin ja lukuisiin muihin, koska aiheitahan meillä riittää. Ja saa niitä toki rohkeasti ehdottaakin!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.