VALIKKO

SusannaEveliina

14.8.2019 14:47

Hiljais elo loppui.

Moikkelis piiiiitkästä aikaa!

Tässähän oli pieni hiljais elo, koska meidän tietokone oli rikki ja ollut myös kovin järkky kiirekkin. Kesäkin alkaa olemaan jo ohitse, mihkä sekin niin kiireellä juoksi?

Tuntuu että kaikki aika menee töissä.. Mulla ei ollut kesälomaa tälle vuodelle laisinkaan, onneksi pojat saivat edes isänsä loman aikana lomailla. Mulla kyllä oli viikonloppu vapaita paljon ja se kostaantui nyt syksylle… Muuta ei seuraavaan 6 viikkoon tehdäkkään, kun ollaan töissä… Tosiaan vihdoin otin sen vakkaripaikan itselleni ja ensi kesänä saan sit lomailla ensimmäisen kesälomani. Onneks siihenkään ei ole kuin vuosi…

Kesään mahtui paljon kaikkea kivaa, niistä erikkeen kirjoittelen oman postauksensa tässä syksyn aikaan. Kiva palata kesämuistoihin sitten.

Meinasin myös nyt syksyllä hakea kouluun, näistäkin sitten lisää kun sen aika koittaa. Samalla alalla kuitenkin pysytään. Ja se miten tulen koulun, perheen ja työn yhdistämään jää myös nähtäväksi… Ehkä haukkaan liian ison palan,vai selviääkö siitä kunnialla..?

Tää oli nyt tälläinen ”olen elossa” postaus.. Ihanaa palata kirjoittaa näitä tekstejä teille! Viikonloppuna tulossa uutta tekstiä, jotenka pysykää kuulolla!

 

-s

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.