VALIKKO

SusannaEveliina

17.1.2020 16:25

Hirveästi asiaa, mutta aika ei riitä.

Heippa, pitkästä aikaa!  Aikaa on kulunut paljon viime kerrasta…

En siis pysty ihan kaikkia mun kuulumisiani kirjoittaa tähän tekstiin, koska tosiaan teksiä tulisi paljon. Tai oikeastaan en ole niinkään varma, koska mitäs muuta mun elämässä olisi ollut kun lapset ja töitä.. Hirveästi ei oo vapaa aikaa ollut tässä, edes niiden lasten kanssa. Tuntuu, että asun töissä…

Kuitenkin elämässä on kaikki hyvin. Kriisi on päällä, koska en tiiä mitä alkais tekemään. Vuorotyö on kuormittanut mua tosi paljon viime aikoina, varsinki kahden pienen kanssa… Jollai tapaa sitä kuitenkin jaksaa porskuttaa eteenpäin.

Kauhea hinku myös kirjoittaa tänne, mutta kun olisi siihen aikaa, niin aika menee lepäämiseen tai lasten kanssa olemiseen. Nyt uuden vuoden tullen aijon koittaa skarpata ja saada sisältöä tänne!

Kaikki ideat on tervetulleita, millaista tekstiä tänne haluttaisiin!

Onneksi töissä alan pari seuraavaa listaa tekemään 80%, joten jää aikaa muuhunkin. Maanantaina alkaa Ilona Siekkisen valmennus, joka kestää 1kk.. Saa nähä saisko siitä lisää virtaa!  Ajattelin tänne kirjoitella viikoittain tuosta, kuinka se sujuu ja millaisia tuloksia sitä saa aikaseksi. Kuukaus on lyhyt aika ja vielä se, että sitten sen kuukauden jälkeen pitäisi muistaa jatkaa niitä terveellisiä elämäntapoja..

Seuraavaksi ajattelin tarkemmin kertoa mun ”työuupumisesta” ja miksi lainausmerkeissä, niin siksi etten mä ihan virallisesti ole uupunut, mutta kuitenkin. Kertoa vähän millaista elämä on, kun voimat eivät vaa riitä.

Palataan siis asiaan! Ja tällä kertaa oikeasti, haluan tuottaa sisältöä tänne säännöllisesti!

– S

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.