VALIKKO

SusannaEveliina

10.2.2019 12:18

KUULUMISIA JA ARVONTA!

Taas hirveä kiire päällä. Vuorokausista loppuu tunnit kesken lähes joka päivä..

Meille kuuluu työn tekoa, eipä juuri muuta. Lapset olivat tällä viikolla ensimmäiset hoitopäivänsä perhepäivähoitajalla ja he sopeutuivat sinne ihmeen hyvin. Aamuisin ollut pientä kiukkua, mutta iltapäivällä ei meinaa kotia saada. Kuinka muilla lapset jää hoitoon? Onko kiukkua ja luopumisen tuskaa vai jäädäänkö ihan hyvillä mielin?

Luntakin tullut taivaan täydeltä ja meidän pihakin oli pienentynyt ihan miniksi, kun penkat vaan kasvo ja kasvo. Ja lumitöihinkin piti saada aikaa raivattua. Onneksi löytyy lähipiiristä mönkijä ja aura, jolla loppujen lopuksi saatiin lumija työnnettyjä kauemmaksi metsän laitaan.

Olin suunnitellut meille pientä talvilomaa arjesta. Maaliskuussa toiselle viikolle mökki viikonloppua ja nytten on varmistunut, että me kaikki päästää sinne lähtemään. Meidän perheen lisäksi lähtee mun äiti ja veli sinne mukaan. Tarkoitus olisi kelkkailla, viettää aikaa yhdessä, saunoa ja porealtailla. Yhtenä päivänä suunnitelmissa olisi mennä Tuurin kyläkauppaan katsoo miltä sielä nykyään näyttää. Tästä pitkästä viikonlopusta tulee varmasti tännekkin jotain materiaalia. 🙂

Joten vielä on jaksettava vähä aikaa painaa kiireistä arkea ja sitten pääsee vähän huilaamaan ja nauttimaan perheen kanssa yhteisestä ajasta, joka nytten on jäänyt vähäiseksi.

 

Ja nytten se arvonta. Niinkun aikaisemmin jo kirjoittelin, että olen tehnyt yhteyistyötä SUOMEN HÄÄMESSUJEN kanssa ja mulla on myös teille 3kpl lippuja. Olen nyt päättänyt arpoa liput yhtenä pakettina, eli yksi voi voittaa 3kpl lippuja tuonne messuille.

Arvonta on aika tiukalla aikataululla, jotenka maanantai iltaan 21.00 asti on aika osallistua tähän ja voittaa liput!

Toimi siis näin:

Kerro tämän postauksen kommentteihin kenen kanssa sinä lähtisit häämessuille Jyväskylään. Kerro myös tämän lisäksi sähköposti osoitteesi, jotta voin olla henkilökohtaisesti yhteydessä sinuun, jos olet onnekas voittaja!

Arvontaan palataan siis maanantai iltana! Osallistukaa ja voittakaa liput aivan käsittämättömän hienoon tapahtumaan!

Messut ovat seuraavana viikonloppuna Jyväskylässä! Lisää tietoa messuista löytyy www.suomenhaamessut.fi

-S

 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.