VALIKKO

SusannaEveliina

25.1.2019 17:21

Meidän joulu 2018

Heippa!

Vihdoin pääsen kirjoittaa teille meidän joulusta, josta on aikaa jo kuukausi. Meillä kone temppuili, eikä halunnut millään toimia. Nyt vihdoin tää toimii ja pääsen suoraan siis asiaan!

Meillä oli ihan meidän perus joulu, niinkuin jokainen joulu melkein on. Vietettiin tänä vuonna joulua oman perheen lisäksi mun äidin ja veljen kanssa. He tulivat aatonaattona meille.

Aatonaattona koristeltiin kuusi ja meillä oli tänä vuonna ihan oikea kuusi, vaikken ihan varma ollut sen ottamisesta.  Sitten meillä oli joka jouluinen juustopöytä, josta sitten pitkin iltaa napsittiin juustoja ja maisteiltiin viiniä. Samalla paistettiin kinkkua leivinuunissa ja sekin oli uusi juttu, koska ennen meillä ei ole leivinuunia ollut. Loppu illasta pelailtiin pelejä yhdessä.

Jouluaato aamuna syötiin riisipuuro ja juotiin joulukahvit tietty glögikakun kanssa. Katseltiin yhdessä ohjelmia TV:stä. Lähdettiin käymään hautausmaalla viemässä kynttilät rakkaille, jotka ei meidän kanssa täällä enään ole.  Seuraavaksi oli joulusaunan vuoro josta sitten jatkettiin jouluruoalle.

Ruokaa oli taas ihan hirveästi ja maha oli ihan täysi, kun syömisen lopetti. Seuraavana oli ehkä meidän lasten odotetuin hetki, eli joulupukki tuli käymään ja toi ihan kauhean kasan lahjoja lapsille, aikuisille ja elukoille myös.  Lahjojen jaon jälkeen lapset alkoi availemaan lahjojaan ja meidän olohuoneessa kävi räjähdys. Meinaan roska räjähdys.  Jossain vaiheessa lapset lähtivät nukkumaan ja me aikuiset jäätiin vielä hengailemaan ja vähä maisteltiin viiniä ja glögiä.

Meidän joulu meni tosi mukavasti. Joulupäivänä käytiin miehen vanhemmilla. Sinne tuli myös miehen veljet ja heidän perheet. Sielä kävi myös vielä joulupukki ja lapset sai taas lahjoja lisää. Joten todella kilttejä meidän pojat olleet.

 

Toivottavasti kaikilla teillä oli hyvä joulu ja uusi vuosi!

Suunnitteilla on tulossa postauksia siitä, kuinka meidän päivät menee vuorotyön ohella.  Meidän talosta myös tulossa jotakin pientä ennen ja jälkeen kuvia!

-S

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.