VALIKKO

SusannaEveliina

27.1.2019 23:07

SUOMEN HÄÄMESSUT 2019

Ideoita ja Inspiraatiota.

(tehty yhteistyössä Suomen häämessujen kanssa)

Oulussa 2.2.2019 ja Jyväskylässä 16.02.2019 järjestetään Suomen Häämessut. No niinkun messujen nimikin jo kertoo, on aiheena häät josta varmasti saa ihania vinkkejä omiin häihinsä jos sellaiset on tulossa tai mikseipä sitten jonkun muun naimisiin menevän häihin.

Messuilta voi saada ideoita morsian, sulhanen, kaaso, bestman tai ihan vaikka hääparin läheinen, jos on mukana hää valmisteluissa.

Messuilta näkee The National Wedding Show:n, jossa siis esitellään tyylikkäästi kauden uusimmat morsiuspukutrendit, sekä sulhasten pukeutumista ja asusteita. Näytös varmasti antaa paljon tulevalle morsiammelle inspiraatiota häämekkoonsa, jos sellaista ei vielä ole tiedossa.

Messuilla myös heitetään hääkimppu, jonka nappaaja saa yllätyspalkintoja, joka kuulemma voi olla jopa satojen eurojen arvoinen! Messut varmasti ovat ihan huiput ja varmasti sielä saa yhden päivän kulumaan.

Itsehän en ole ainakaan ihan hetkeen naimisiin menossa, mutta mun läheinen ystävä ja esikoiseni kummitäti on menossa ensi kesällä naimisiin, joten kun tuli tälläinen mahdollisuus lähteä niin mehän mennään. Tiedä sitten jospa omakin hääkello alkaisi soimaan ja päädyn suunnittelee omiakin häitä, joita ei edes tiedossa ole.

Mulla on kolme (3kpl) lippua arvottavana teillekkin! Ikävä kyllä tuonne Oulun päähän liput eivät varmasti kerkeä arvottavaksi, mutta Jyväskylään olisi sitten mahdollisuus voittaa liput! En vielä tiedä kuinka liput arvon, mutta suunnitteilla kyllä on. Nyt kysynkin teiltä, että haluisitteko te että liput arvotaan kolmen pakettina vaiko kaikki kolme lippua erikseen? Kertokaa mulle kommentteihin!

Ja te jotka ette messuille pääse, niin voitte seurata mun somen (instagram stoorit) kautta messu päivän aikana tai sitten täältä blogista, kun tänne kerkeän messuista juttua kirjoittelemaan.

Palaamme häämessu asiaan, kun lippuja aletaan arpomaan! Jos tulee ideoita kuinka arvonta suoritetaan, niin kertokaa nekin mulle kommenteissa!

-S

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.