VALIKKO

SusannaEveliina

18.3.2019 12:32

Training with Ilona 30 DAYS CHALLENGE 18.3.2019

Mun seuraavat 30 päivää tulee olemaan varmasti rankkoja, mutta aivan varmasti myös todella mahtavia! Eli tänään alkaa Ilona Siekkisen 30 day challenge ja nyt mennää lujaa tuloksia kohti! Nyt voisin vähä käydän läpi syitä, miksi tämä haaste tuottaa just mulle ”tuskaa”

Näin kahden lapsen jälkeen ja kiireellisen arjen kautta on kertynyt ylimäärästä. En häpeä omaa kroppaani, mutta tyytyväisempi voisin olla, jos vähän saisi tiukemman kropan, joten ostin Ilona Siekkisen haasteen, jossa tehdään kovasti töitä ja mennää ihan täysillä!  Eli 30 päivää mennää tiukalla ruokavaliolla, josta ei lipsuta sekä lisäksi treenit ja aerobiset mukaan!  Katsotaanpa millaisia kompastuskiviä mun polulla voi tulla vastaan.

Mulla ei oikeastaan ole ollut oikeastaan ollenkaa aikohin kunnollista ruokarytmiä. Syön sillo jotain kun on nälkä, joko terveellistä tai sit ei niinkään terveellistä. Oon tosi huono syömään aamupalaa, yleensä en syö juurikaan mitään aamusin paitsi pari kuppia kahvia. Nyt olisi tarkoitus saada mahtumaan tähän arkeen ateriarytmi ja terveelliset ruoat ja annokset.

Oon myös kauhea sokerihiiri. Rakastan suklaata aiiiivan hirveeesti. Samoin kaikki pulla ja leivokset (suolaset/makeat) ihan parhaita kahvin kanssa. Näitä kaikkia meillä näkyy töissäkin päivittäin, joten sieläkään ei tule välttämättä olemaan helppoa. Kotona laitan kaikki herkut piiloon, mutta en voi O:ta ja poikia kieltää herkuttelemasta. Paljon tarvitaan itsekuria, mutta olen päättänyt onnistua!

Herkkujen lisäksi rakastan viiniä. Mikäs sen ihanempaa pitkän työputken tai vaikka huonon päivän jälkeen istua kynttilän valossa viiniä maistellen, no ei mikään! Seuraavaan 30 päivää ei maistella viiniä tai siideriä tai mitään muutakun vettä 😀 Siis eihän se paha aika ole oikeasti, mutta nyt huomaan kuinka ”nautinnollista” elämää sitä onkin elännyt.

Rakastan hvää ruokaa ja useasti käydään ulkona syömässä. No säästyypä rahatkin tämän asian suhteen, kun ei käy ulkona syömässä.

Kaikista vaikeinta on, miten kerkeän päivän aikana syömään 5 kertaa, treenata, olla lasten kanssa, hoitaa kotia ja jopa vielä käydä töissä…? Kaikki varmaa pienellä hienosäädöllä alkaa sujumaan. Tässä mä haluan onnistua. Haluan nähä tuloksia.

 

Haluan jakaa tämän uuden polun teille tänne blogiin, joten tänne varmasti tulee juttua joka viikko kerran ainakin, siitä kuinka hommat alkaa rulaa. Haluan myös kertoilla tännekkin tuloksia, kun niitä alkaa näkymään!

Oon ihan innoissani tästä, mutta samaan aikaa jännittääkin! Onneks on kotona kovat tsemppi joukot!

Onko muita, jotka lähtee tähän kovaan haasteeseen mukaan?

-S

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.