VALIKKO

SusannaEveliina

24.3.2019 16:51

Viikko 1

Takana on ensimmäinen viikko Ilonen 30 päivän haastetta. Nytten vähän kuluneen viikon fiiliksiä!

Viikko on ollut aika raskas, mutta samalla tosi antoisa! Aikatauluja on pitänyt sumplia paljon, jotta kaikki mahtuu yhteen päivään. Täytyy koittaa syödä säännöllisesti, koittaa treenata, käydä lenkillä, käydä töissä, olla lasten kanssa ja hoitaa kotia. Aikalailla nyt on hommat alkanut kulkemaan ja tuloksiakin on näkynyt!

No missä asioissa tuloksia sit näkyy. Mun unenlaatu on parantunut! Mun Polarin ranneke ei ole koskaan näyttänyt  varmaan 3.0/5.0 enempää, mutta nytten yön jäljiltä se näyttää 4,5/5,0 tai jopa yhtenä yönä 5,0/5,0! Aivan huippua ja olo on paljon energisempi. Nesteet on lähtenyt kulkee pois kehosta ja turha ”pöhötys” on alkanut poistumaan, jonka kannalta olo on paljon kevyempi ja jaksavampi.

Treenien ja kävelyjen jälkeen olo on todella huippu! Treenit on mennyt sinne minne pitääkin ja ne myös on tuntunut ja mikä ei sen parempaa oo! Kävelyillä on ollut huippu sää, eli mikäs sen parempaa!  Meidän lapsetkin on osallistunut mun kaa treeneihin mukaan, tai no vieressä häslänneet ja hyppineet.  Oon tykännyt kuunnella äänikirjoja treenien aikana, tulee keskityttyä paremmin, kun musiikin huutaessa korvissa.

Ruoka määrät on mulle hirveen isoja, koska oon huono syöjä, mutta nekin alkaa pikku hiljaa menemään alas paremmin. Ja kun 5 kertaa päivässä syö, niin eipä hirveästi nälätä.. 😀  Onneks ateria 3 pystyy korvaa smoothiella tai Ilonan omalla BEAUTY MEALILLA, joka muuten on mun arjen pelastus. Se on nopea sekoittaa sheikkerillä ja antaa kaiken tarvitseman ravintomäärän, mitä ruoka muodossa saisi.

Työpäivän jälkeen aktiivisuus prosentit paukkuu, jos on treenannut ennen töihin menoa. On tää vaa niin huippua! Vielä olisi kolme viikkoa edessä! Jännityksellä odotan, alkaako tuloksia näkymään. Jotenka pysykääpä kuulolla niin tekin saatte tietää, kuinka tässä käy!

-S

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.