VALIKKO
11.4.2016 14:25

Synttärit maailmalla

Mä täytin torstaina 25 vuotta. Sehän on käytännössä neljännesvuosisata, mikä kuulostaa aika hurjalta kun rupeaa miettimään. Mulla ei muuten ole koskaan ollut oikeastaan mitään ikäkriisiä tai ongelmaa ikäni kanssa vaan olen tyytyväinen siihen ikään mitä elän. Eikä tämäkään neljännesvuosisadan täyttäminen kovin kummoiselta tuntunut. 😀

Paras lahja oli saada vanhemmat käymään tänne Bratislavaan, johan olen jo yli puolivälin vaihdostani täällä asustellut. Ja olihan heitä jo tullut ikävä.

Me katseltiin Bratislavaa ympäriinsä, syötiin ja juotiin sekä tehtiin laivaristeily Tonavaa pitkin. Bratislava on siitä vähän tylsä, ettei täällä näe aitoa slovakialaista elämää tai ruokakulttuuria pahemmin. Yksi ravintola Slovak Pub taitaa olla ainoa, joka tarjoaa oikeaa perinteistä ruokaa ja siellä olikin kiva käydä! Käytiin myös pällistelemässä Bratislavan yhden maamerkin UFO-sillan tornin huipulla maisemia, jossa en ollutkaan vielä käynyt.

yöufo

kahvilla

UFO-tornissa on myös kahvila, joskin melko turistihintainen.

bratislava

Mun mielestä maisema ufo-tornista ei ollut niin erikoinen, mutta ehkä illalla auringonlaskun aikaan tai yöllä kaupunginvaloissa se voisi olla parempi.

tuulimyllyjä

Toiseen suuntaan näkeekin Itävallan puolelle siellä missä tuulimyllyt siintävät horisontissa.

äiti

Sade ei haitannut jokiristeilyllä, kun sai olla sisällä ja mä tykkäsin tästä kovasti!

Mutta sain minä ihan huipun lahjankin! Mun ihka ensimmäisen kuksan! Tästä olen tosi iloinen, enkä malta odottaa, että pääsen ottamaan sen retkilleni käyttöön.

kuksa

♥ Kaya

Kommentit

  • Annikki

    Onnittelut jälkikäteen!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.