VALIKKO
8.5.2019 21:21

ELÄMÄÄ HELSINGISSÄ JA KISATREENIÄ

Moikka ja terveiset Helsingistä!

Mun elämässä tapahtui hieman isompi muutos, sillä jätin työnteon hetkeksi tauolle ja lähdin Helsinkiin nappaamaan uusia tuulia kisatreeneihin ja ottamaan oppia huippuammattilaisilta. Etsittiin mulle opiskelija-asunto ja erillaisia harkkapaikkoja, joissa pääsen viemään kisatreeniä taas eteenpäin elokuussa koittavaa koitosta varten.

Tämä viikko alkoi kahvitreeneillä Paulig Kulman baristainstituutissa ja jatkuu perjantaihin saakka Munkkiniemen Café Tarinassa. Pääsen valmistamaan espresso-pohjaisia kahveja toistuvasti, joten tekemiseen saadaan lisää rutiinia. Tämän vuoden kisatehtävässä on erikseen barista-osio, joten siksi haluan ottaa kunnolla haltuun myös kahvien valmistuksen.

”Sillä raha ei aina merkitse niin paljoa sen rinnalla, kunhan saa tehdä sitä mitä rakastaa.”

Ensi viikolla pääsen tutustumaan toiseen harjoittelupaikkaan, BasBasiin. Innolla odotankin, mitä kaikkea oppia saan heidän tiimiltään ja tavastaan palvella asiakkaita. Lisäksi pääsen tekemään täysin uutta moduulia, eli banketti-tarjoilua työelämässä, ravintola Palacessa.

Lisäksi toukokuuhun mahtuu Joensuussa järjestettävät Taitajat, joissa olen jälleen vieraskilpailijan roolissa. Haluan ottaa kaiken mahdollisen treenin vastaan ja päästä uusiin tilanteisiin, sillä vain siten tässä hommassa edetään. Huomaan jo nyt miten olen mennyt taas pienin askelin kohti parempia suorituksia EuroSkillssien jälkeen. Se vaatii pitkäjänteistä työtä ja tässä vaiheessa vain kisoihin keskittymistä. Siksi palaan töiden pariin, kun tämä rutistus on ohi.

Kevääseen on jo mahtunut treenileirejä Perhossa, Vuoden Tarjoilija-kilpailu, sekä Viron kansalliset kilpailut. Lisäksi treenipäiviä koululla töiden ohessa, joten hulinaa ja tekemistä on kyllä riittänyt. Se kertoo hieman myös blogin hiljaisuudesta, pahoittelut siitä.

Palasin siis hetkeksi taas harkkarin titteliin ja kehitän omaa osaamistani huipputyyppien kanssa. Se ehkä kertoo myös mun intohimosta alaa kohtaan, sillä raha ei aina merkitse niin paljoa sen rinnalla, kunhan saa tehdä sitä mitä rakastaa. 

Kaiken kiireen keskellä mut on tehnyt aika onneliseksi myös eräs ihminen, jonka kanssa seurustelua on täynnä jo reilu kuukausi. Ajattelin pitkään, että näin kovassa elämäntahdissa olisi mahdotonta pitää yllä minkäänlaista suhdetta, kunnes huomasin olevani väärässä. Elämässä löytyy aina aikaa sille, mikä on itsestä tärkeää ja nyt olen sen viimein oppinut. Kiitos Niki, että oot siinä ja jaksat tsempata mun unelmissa ja olla tukena. En voisi olla onnellisempi <3

Kisatreenipäivityksiä ja ajatuksia pääsette varmasti lukemaan vielä lisää ennen elokuuta, haha! Sitä ennen onneksi myös hieman lomaillaan ja nautitaan tästä matkasta päämäärään asti. Nämä kisat ois sitten taputeltu, joten aion nauttia joka hetkestä täysillä. Enköhän mä pian taas jotain uutta ja jännittävää projektia keksi. Ihanaa kevättä, palataan!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.