VALIKKO
3.8.2016 08:58

ELOKUINEN ASUKOKONAISUUS

Heips! Niin siinä kävi, että heinäkuu vaihtui jo elokuuksi… Aletaan elämään jo niitä loppukesän päiviä ja tuleva syksy häämöttää ihan nurkan takana. Koulu, stressi ja kiireisempi elämä ei niinkään houkuta, mutta syksyn pukeutuminen, nätit säät ja luonto houkuttelee taas enemmän! Kesätyöt lopettelinkin tuossa heinäkuun lopulla ja kyllä se vain haikealta tuntui jättää taakse se paikka, jossa kuitenkin suurimman osan kesästäni vietin. Mutta aikansa kutakin.
Viime viikonloppuna juhlittiin Kuopion suunnalla mun serkun rippijuhlia ja jäinpä sinne vielä pariksi yöksi auttamaan loppujen herkkujen hävittämisessä 😉 Kuvailtiin Veran kanssa taas yhdessä, niinkuin näistä yllä olevista kuvista nääkyykin. Asussa yhdistyy Kosin matkalta ostamani kangaskengät, sekä hieman syksyn sävyiset shortsit ja toppi Sepälän valikoimasta New Yorkerin aurinkolaseilla varustettuna.
Nyt lähden vielä tyttöjen kanssa mökille rentoutumaan. Yhteistä aikaa oli vaikea löytää lomalla, mutta nyt asia korjaantuu! Luvassa ainakin herkuttelua (jälleen kerran), grillailua, kuvia ja ihan vain juttelemista ja oleilua… ♥  Palaillaan!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.