VALIKKO
2.9.2017 12:47

KESÄ VUOSIMALLIA 2017

Heipä vaan syyskuu! Niin siinä kävi, ettei mennyt kuin hujaus niistä alkukesän päivistä elokuun loppuun. Nyt kun virallisesti siirrytiin seuraavaan vuodenaikaan, on aika omistaa kuluneelle kesälle oma postauksensa. Vaikka joka kesä tapahtuu toinen toistaan siistimpiä juttuja, niin ikävöin joka kerta vain enemmän lapsuuden kesiä, jotka koostuivat nimenomaan niistä perinteisimmistä kesänviettotavoista. Töitä tehtiin tulevaa vuotta varten mahtavalla työporukalla ja hyvällä meiningillä. Näihin kolmeen kuukauteen mahtui paljon myös huippuhetkiä rakkaiden kuin myös uusien tuttavuuksien kanssa!

Tältä kesältä ikuistin hetkiä paljon kameran linssin läpi, kiitos vain muutaman ystävän lainakameroiden, haha! Yritin valita otoksia, jotka eivät ole täällä vielä aikaisemmissa postauksissa vilahteet, joten eiköhän mennä asiaan. Takaisinheitto kesään 2017, olkaa hyvä.

Kesäkuun alussa oli sukulaisten ja ystävien valmistujaisia. Mikäs sen parempi kesän aloitus, kuin juhlia tärkeitä ihmisiä hyvässä seurassa. ”Keskellä porukan viisain, ylioppinut Ilona.” <3 // Kuvailua Petäjävedellä Valtterin juhlien jälkeen. // Jokavuotinen tapa: omenapuunkukkien ikuistaminen. Mummolassa pääsee väkisin lapsuuskesän muistoihin, joista alussa kirjoitinkin. <3 // Rauhalliset kesäaamut aamupaloineen = lltavuorojen plussat.

Juhannus meni tällä kertaa Himoksella. Täysin näissä vermeissä siellä ei tosin tullut oltua, sillä Suomen juhannus oli perinteisesti aika viileää sorttia. Kaikesta huolimatta ikimuistoinen festarikokokemus huippuporukalla. Me tytöt lähdettiin vielä pirteinä sunnuntaina töihin, haha! // Vapaa päivä = biitsipäivä Tuokkarilla. Helposti saattoi mennä  koko päivä pelaten ja ajelinkin usein alkuyön tunteina takaisin kotiin. Kerran oli pakko ajaa auto matkalla tienvarteen ja vain pysähtyä katsomaan ympärillä olevaa maisemaa <3 // Ainoa, mutta sitäkin merkittävämpi näkeminen näiden rakkaiden kanssa. Höpöttelyä ja Kivisalmen hamppareita. // ”Photoshoot day part one” Veran kanssa innostuttiin kesällä malleilemaan ihan kunnolla. Be your own life supermodel. 

Kyllä niitä mökkeilykertoja mahtui onneksi jonkin verran tähänkin kesään. Vesi oli vaan aika vilpoista, etten tarennut kuin muutamaan otteeseen uida, ihan nimensä mukaan 😀 räpiköinti ja pulahtelu kuvasi paremmin mun uintikertoja tänä vuonna. // Ralliviikonloppu meni siskon luona. Hyvää ruokaa, mahtavaa porukkaa, paljuilua ja saunomista. Itse pätkiä en tänä vuonna ollut katsomassa, mutta tunnelma oli kaikesta huolimatta katossa! // That is the one I call my happy place <3 // Yyterin hiekkarannat. Road trip oli kyllä tän kesän ehdoton ykkösjuttu! Siitä kirjoitin tarkemmin tässä postauksessa.

Road tripin jälkeen kerkesin olla päivän kotona, ennenkö lähdettiin vielä Veran kanssa Tampereelle tyttöjen reissulle. Ennen koulujen alkua mulla oli kaksi viikkoa lomaa, joten jokainen päivä piti käyttää totisesti hyödyksi. Yövyttiin Sokos Hotel Ilveksessä, joka oli yksi hienoimpia hotelleja joissa olen ollut! Shoppailua Tampereen keskustassa, hyvää ruokaa, aamu-uintia saunaosastolla ja päivä Särkänniemessä. Paras loman lopetus. // Meidän hotellihuone sopi täydellisesti kuvauspäivälle part 2. Ikkunan näkymä avautui suoraan Tampereen keskustaan. // Lämpimät kesäillat biitsin parissa = <3. Kentällä tuli tutustuttua taas uusiin mahtaviin tyyppeihin ja se on myös tän lajin hienoimpia puolia! // ”Jos vielä tän kerran napsittais muutamat kuvat, nyt kun kerrankin on hyvä kamera?” Okei, nyt riittää vähäksi aikaa tää kuvien räpsiminen. Tässä vielä kuvaushetkestä part 3 mummolan maisemissa.

Ei voi olla kuin kiitollinen, että joka kesän jälkeen sitä voi muistella lämmöllä ja palata hetkiin näiden kuvien avulla. Jouduttiin myös luopumaan rakkaasta koirastamme Vilistä, joten aina mukaan mahtuu myös niitä haikeita hetkiä. Elämä kuitenkin aina jatkuu ja niin myös kesän jälkeen. Mun syksystä on tulossa varmasti kiireinen, mutta sitäkin jännittävämpi. Oon enemmän kuin valmis ottamaan syksyn vastaan. Ihan mahtavaa ja energistä syyskuun alkua just sulle!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.