VALIKKO
18.7.2017 08:00

#LUONNONKIHARAT

Kesäistä tiistaita! Tällä hetkellä olen onnellinen monestakin asiasta, mutta päällimmäisenä mielessä on muutavan päivän päästä alkava loma! Ihanaa, että voi vielä pari viikkoa rentoutua ennen koulun alkua ja pääsee käymään jossain vähän kauempana reissussakin. Lisäksi sain viettää viime perjantaina vapaapäivän pitkästä aikaa mökillä Veran kanssa. Sain kaverilta järkkärin lainaksi ja vietettiin aikalailla päivä kuvaten mitä ihanemmissa mummolan maisemissa. <3

Ylläoleviin kuviin halusin tuoda luonnollisuutta ja jätinkin tuona aamuna hiukset juuri sellaisiksi millaiset ne luonnostaan ovat. Luonnonkiharoissa on omat puolensa, mutta takkuisuuden vuoksi niitä tulee usein suoristettua ja muotoiltua vaikka miten. Myös töihin pitää väkerellä erilaisia nutturoita, jotta suortuvat pysyvät poissa tieltä. Aina kun mahdollista, on ihanaa antaa myös hiusten olla luonnollisimmillaan. Sehän se on kauneinta, l u o n n o l l i s u u s.

Kommentit

 • Paula

  Aivan ihanat kuvat! Kadehdin sun kiharoita. Itselläni oli aikalailla saman tyyppiset muutama vuosi takaperin, mutta nyt ne on ruvennu jostain syystä suoristumaan :p

   0
  • Suvi

   Kiitos kovasti Paula! <3 Mullakin vähän vaikuttaa hoitoaineen ja eri sampoiden käyttö hiuslaatuun, mutta näihin kuviin taltioitui hyvin se, miltä ne näyttävät ilman harjausta!

    0
 • Jenna

  Aivan ihanat hiukset ja ihania kuvia! <3

   0
  • Suvi

   Voi kiitos Jenna! <3 Kesällä kuvaaminen on niiin paljon kivempaa!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.