VALIKKO
8.8.2018 19:58

MUN KESÄ 2018

Moikka! Kolme viimeisintä postausta ovat olleet aika Norja-painoitteisia, mutta tällä kertaa olisi tarjolla pientä koostetta koko kesästä. Toki päällimäisenä mielessä on tuo kuukauden kokemus ulkomailla ja siksi kesä osaltaan meni ennätys nopeasti. Onneksi kesään mahtui myös huippuhetkiä ihan täällä koti-Suomessa ja akkuja tuli ladattua tulevaa syksyä varten.

Ja hei, eihän kesä vielä ole ohi, mutta mulle elokuuhun siirtyminen tarkoittaa myös pian arkeen paluuta ja valmistautumista syksyn tuloon… Hypätään nyt vielä ekaks toukoon loppuun, jolloin kaikki oli vielä edessä päin…

Jo toukokuun lopulla päästiin nauttimaan auringon lämmöstä. Testattiin Veran kanssa Konneveden uusi paikallinen pizzeria ja vietettiin kesän eka piknik. Se jäikin meidän tämän kesän ainoaksi näkemiseksi, sillä reissattiin molemmat ulkomailla ja vielä hieman ristiin… Nooh, niinkun jo alussa mainitsin, vielä on kesää jäljellä!

Seuraavankin kuvan hetki on merkityksellinen, sillä se oli myös ainoa kerta, jolloin me tytöt päästiin kokoontumaan yhteen. Järjestettiin Karolle myöhäinen valmistujaislahja: pari tuntia Superparkissa pomppimista, ruokaa Green Eggissä ja jätskit Jyväskylän satamassa = <3

Alkukesän ehdoton kohokohta oli valmistujaiset!! En vain voi edelleenkään käsittää, mihin nämä kolme vuotta ovat menneet, mutta tuona päivänä oli ihana juhlistaa suurta saavutusta rakkaiden ihmisten kanssa. Juhlahumuun pääset takaisin tästä.

Juhlien jälkeen mulla oli melkein viikko vielä lomaa ennen Norjaan lähtöä. Kuun alussa oli myös EM-joukkueen toinen leiritapaaminen ja oltiinkin yksi yö Helsingissä. Käytiin paremmin läpi käytännön järjestelyitä, syötiin yhdessä ja pelattiin joukkueen voimin myös yölliset futisgeimit.

Viimeiset päivät Suomessa menivät kotona ja mökillä rentoutuen. Juuri sellaista luonnon rauhaa, hyvää ruokaa ja höpöttelyä siskon, Karon kuin myös muiden läheisten kanssa ennen suureen kaupunkiin lähtemistä.

Olette varmasti kuulleet Norjasta jo tarpeeksi, haha! Jos postaukset ovat kuitenkin menneet jostain syystä ohi, voit palata lukemaan ekasta viikosta tästä, farmin kesäjuhlista tästä ja jälkimietteitä reissusta tästä.

Mikä olisikaan kotiinpaluussa parempaa kuin mökillä rentoutuminen, uiminen, pitkään nukkuminen ja samalla auringon lämpöön herääminen, aamiainen ulkona ja muutaman päivän rentoilu ennen töiden alkua. Rehellisesti sanottuna toivoin helteisen kuukauden jälkeen Oslossa, että Suomessa oli perinteinen kesäsää, haha! Ei vaan, oli ihana päästä nauttimaan ajasta mökillä, kun pitkästä aikaa oikeasti tarkeni uida!

Sitten alkoikin kolmen viikon työrumba. Nautin suuresti kyllä työnteosta, sillä kesäaika on kiireestä huolimatta asiakaspalvelijoiden parasta aikaa. Liikkeellä oli ihania ja iloisia ihmisiä, joista sai itsekin virtaa pitkiin päiviin.

Viime viikon perjantaina vietettiin vähän lomanlopettajaisia Caritan kanssa ja käytiin Pöllöwaarissa kolmen ruokalajin lounaalla. Oli hauska kokemus asettua itse asiakkaan paikalle omassa työpaikassa ja syödä pitkän kaavan mukaan.

Alkukesästä mulla oli vielä ripsienpidennykset, mutta muuten kesä meni tällä kertaa ilman. Kesällä jotenkin tekee mieli olla luonnollisemmalla meikillä, ehkä se johtuu päivettyneestä ihosta… Oli kuitenkin virkistävää kulkea vapaapäivinä meikittömänä ja hiukset hujan hajan (etenkin mökillä) hah!

Olen jo muutaman vuoden halunnut Daniel Wellingtonin rannekellon, nimenomaan ruskealla nahkarannekkeella ja nyt se on minun! Karon kanssa päätettiin vihdoin tehdä yhteistilaus aika kivalla alennuksella ja tämä olikin hyvä ostaa valmistujaislahjaksi saamillani rahoilla.

Viime viikonloppu meni Savonlinnassa lentopalloturnauksen merkeissä. Pelattiin ekaa kertaa tällä kokoonpanolla naisten kanssa, joten 4. sija kahdeksan joukkueen lohkossa oli mun mielestä aika hyvä suoritus näin biitsikesän jälkeen. Hetki kestää aina tottua sisäpeleihin, mutta hauska reissu meillä kaikin puolin oli!

Nyt takana on jo kolme mukavaa treenipäivää koululla ja samaan tahtiin ja hyvällä fiiliksellä jatketaan! Nappaan paljon kuvia treenihetkistä ja kirjoittelen matkalla tulevia fiiliksiä varmaan ainakin jossain muodossa ylös. En halua kuitenkaan ottaa blogista nyt sen kummempia paineita, joten jos on pari kuukautta hiljaista, älkää ihmetelkö. Nyt etusijalle menee treenaaminen ja riippuen siitä miten aikaa ja voimia on, tulen kertomaan tänne kuulumisia. Lupaan, että pääsette lukemaan kisamatkasta sitten lokakuussa, kun tämä matka on saatu päätökseen.

Vaikka nyt kesäaikana konkreettinen täsmätreenaaminen jäi vähemmälle, työstin henkistä puolta niin kisojen kuin muutenkin elämän kannalta. Rauhalliset lenkit, yö yksin mökillä ja rentoutuminen mahdollistivat ajatuksia jo hieman tulevaan ja kisojen jälkeiselle ajalle. Mutta tämä hetki on nyt, joten keskitytään siihen.

Toivottavasti myös teidän elokuu on alkanut kivasti. Tsemppiä kaiken uuden alkuun ja muistakaa tavoitella unelmianne <3

Kommentit

 • Jenna

  Voi että noita ruokakuvia, näyttää hyvältä 🙂

   1
  • Suvi

   Kiitos Jenna! Ruokakuvia tältä kesältä kyllä riittääkin, haha! 😀

    0
  • Suvi

   Oli se kyllä, toivottavasti myös sinulla <3 Kiitos paljon!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.