VALIKKO
11.7.2016 23:48

My daily makeup by Forever

Mun arkimeikki on aika yksinkertainen, mutta siksi nopea ja helppo tehdä aamuisin. Peilin edessä ei tarvitse kuluttaa monta minuuttia, joten aikaa jää kaikkeen muuhunkin! On tottakai myös niitä aamuja, kun on aikaa ja inspistä kokeilla vähän jotain muuta, huolitella varjostuksia oikein tarkasti tai itseasissa yrittää edes opetella tekemään niitä, hah!
Otin pari viikkoa sitten taas ripsienpidennykset, joten mun aamut ovat olleet entistä nopeampia. Ripsien kanssa voi helposti unohtaa muun meikin kokonaan, sillä ne ovat aika näyttävät. Siksi mulla ei ole tässä postauksessa täysin meikitöntä kuvaa, sillä siitä ei saa niin realistista näkemystä, mutta mennään näillä!

Foreverin meikkisarja Flawless by Sonya on luonut niin mahtavat meikit, etten vaihtaisi mitään enää pois! ♥ Ne on valmistettu Chanelin tehtaalla alunperin maskeeraus- ja kilpaurheilu käyttöön. Joten todella laadukkaista ja kestävistä tuotteista on kyse. Sen lisäksi perinteisinä Foreverin tuotteina niissä on aloe veraa, joka samalla hoitaa ihoa tukimatta ihohuokosia.

Pohjustusvoiteen ja meikkivoiteen yhdistelmänä toimii erityisen hyvin vain tämä yksi tuote. Nimittäin Aloe BB Creme sävyssä Nude. Voide jättää ihon hieman kiiltäväksi, mutta sen jälkeen tuputtelin siveltimellä puuteria sävyssä Light, etenkin kasvojen T-alueelle. Mun varjostuksena toimii ainoastaan poskipäiden korostaminen. Käytän siihen ihan samanlaista puuteria, kuin edellinen, mutta vain sävyssä dark. Pientä ilmettä kasvoihin ja mun meikkipohja on siinä! Tykkään laittaa meikkiä aika kevyesti, eikä tarkoituksena olekkaan saada kaikkia pienimpiäkin näppyjä peittymään. Kasvot näyttävät siten huolitelluilta, mutta kuitenkin tosi luonnollisilta!

Kulmameikkejä Foreverilta ei ainakaan löydy, joten tutut ja turvalliset kulmatuotteet on kulkenut mun meikkipussin pohjalla jo pitkään. Isa Doran kulmakynä ja Lumenen sävytetty kulmageeli. Pientä muotoilua ja väriä kulmiin ja muutama sipaisu geeliä pitämään ne paikallaan on mun kulmameikki kokonaisuudessaan.

Silloin tällöin tulee laitettua hieman myös luomiväriä, niin arkeen kuin juhlaankin. Foreverilta löytyy paljon ihania luomivärisävyjä tällaisina kahden eri sävyn yhdiselminä, joilla saa helposti luotua erilaisia varjostuksia luomille pienin sävyeroin. Tämä mun on sävyssä Sandy, joten se sopii hyvin tällaiseen luonnollisempaan ja neutraalimpaan tyyliin. Kuvan siveltimet ovat myös Sonya sarjaa, jotka ovat vaan myös niin huippuja. 10 eri sivellinmallia, jotka kaikki sopivat eri tehtäviin meikatessa.

Lopuksi vielä sipaisu Aloe Lipsiä huuliin ja mun meikki on valmis! Huulipunan sävyjä näkee mun huulilla oikeastaan vaan juhlissa, joten tämä on ehdoton suosikki niin huulimeikkinä kuin myös vain huulivoiteena.
Foreverilta löytyy paaaaljon enemmänkin meikkejä, sillä tämä oli vain pieni kurkistus sen tarjoamaan sisältöön. Itse olen tällä hetkellä kokenut nämä ihan riittäviksi, mutta kokoelmaa on tarkoitus koko ajan kasvattaa…
Kysykää ihmeessä lisää, jos joku asia jäi askarruttamaan mieltä! Ja mielipiteitä tällaisesta postauksesta myös kommenttikentään  Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Kommentit

  • Nelli

    Tosi mielenkiintoinen postaus, tee ihmeessä tämän tyylisiä lisää:-) Luonnollinen ja huoliteltu kuvaa kyllä hyvin sun meikkilookia, todella nätiltä näyttää! ❤

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.