VALIKKO
8.1.2017 12:13

PALUU ARKEEN

Moikka! Vaikka mun koulu alkoikin tällä viikolla, on koko viikko ollut vielä yhtä lomaa, haha! Ensimmäiset kaksi päivää ennen loppiaista olivat rentoja ja etupäässä tulevan kevään suunnittelua…

Ensimmäiset kuvat ovat alkuviikolta kun vietin loman viimeiset päivät kotona rentoutuen. Tehden juuri niitä juttuja joista nautin. Lukeminen ei yleensä kuulu ajanvietto tapoihini, mutta tämä lainakirja vei kyllä mennessään! Leivoin myös samettisen pehmeän puolukka-juustokakun, vaikka lomalla tuli jo herkuteltua yllinkyllin suklaalla sun muilla.

Parin koulupäivän jälkeen lähdin käymään Veran luona Kuopiossa. Loma tavallaan siis jatkui vielä shoppailujen ja rentoilun merkeissä. Alelöytöjä tuli tehtyä aika paljonkin, joten nyt ei osteta vaatteita taas pitkään aikaan! 😀

Oli ehtinyt vierähtää taas tovi, kun viimeksi nähtiin Veran kanssa, joten oli ihana päästä höpöttelemään kaikesta tapahtuneesta, sekä syömään hyvin ja kahvittelemaan <3 Niinkuin otsikossa lukee, niin nyt on lomat viimein lusittu ja on toden teolla saatava ote taas kouluun ja arjen rytmiin ylipäätään.

Mulla on tällä hetkellä ihan koulujakso menossa, eli opiskellaan viinejä, tilaustarjoilujuttuja yms. Lisäksi lukiossa opiskelen englannin viidettä kurssia ja terveystietoa. Kevät tulee varmasti menemään hurjaa vauhtia, kun on niin monenlaista tekemistä  kilpailujuttujen kanssa sekä harrastusten ja autokoulun lisäksi. Yritän kuitenkin pitää blogini mahdollisimman aktiivisena, sillä tämäkin on mulle tärkeää! Tsemppiä kaikille tulevaan vuoteen ja arkeen!

 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.