VALIKKO
18.3.2016 20:23

SPRING NEWIES

Kevät on pian taas täällä ja se alkaa pikkuhiljaa näkymään uusissa hankinnoissakin! Nyt elellään kuitenkin vielä vasta maaliskuuta, joten liikaa ei pidä tässä vaiheessa vielä innostua, hah 😀 Auringonsäteiden loistaessa sisälle asti vielä kello neljän jälkeen, oli mainio tilaisuus napata mun viimeisiimmistä ostoksista kuvat tänne bloginkin puolelle nähtäväksi! Mennäänpä siis asiaan –>

Kengät, joilla on mukava kävellä pitkiäkin matkoja… kengät, jotka on helppo yhdistää eri asujen kanssa värinsä ja yksinkertaisuudensa ansiosta, sekä kengät joilla pääsee kovaa vauhtia juoksulenkeillä. Ne ovat nämä Adidaksen W Lite Racerit, jotka ostin Stadiumista muutama viikko sitten. Olen päässyt näitä jo vähän testailemaan sulilla kaduilla ja tykkään kyllä hurjan paljon! 
Tällaista toppia, jossa on kaulus (en tiedä, onko sillä oikeaa nimeä :D) olen katsellut jo pidemmän aikaa ja nyt löytyi sopiva kohdalle. Ribbi-kangasta on tänä talvena/keväänä käytetty niin useissa vaatteissa ja aluksi olin jopa sitä vastaan, mutta se sopii kyllä hyvin tällaisiin neutraaleihin väreihin. Tämä toppi tai oikeastaan mekko on niin pitkä, että se yltää puoleen reiteen, joten sitä voi käyttää hyvin vaikka sukkisten kanssa!
Siistimpään tai ihan arkikäyttöönkin sopiva jakku herätti kaupassa huomion ja lähti melkeinpä saman tien matkaan! Mukavan kevyt päällä, eikä olkatoppauksetkaan ole liian korostuvat, eli juuri oikeanlainen!
Tämän laukun sain synttärilahjaksi ja kovassa käytössä sen on ollutkin jo alusta alkaen! Sisällä on pieni vetoketjullinen pussukka, jossa voi pitää tärkeämpiä tavaroita vaikkapa rahaa, sillä varsinaista vetskaria kassissa ei ole. Just sopivan kokoinen mun tarpeisiin ja vähän erilainen, tykkään! 
 
Huomenna kello olis aikaisiin soimassa, sillä suuntaan Järvenpäähän Foreverin inspiraatiopäivään! Jos saan napsittua kuvamateriaalia, niin voin jakaa tämän tulevan päivän teidän kanssa täällä bloginkin puolella. Viikonloppuja! 

 

Kommentit

  • Nelli

    Oi mitä ihania juttuja! ❤ Postaus inspiraatiopäivästä kuulostais myös oikein hyvältä 😉

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.