VALIKKO
16.2.2019 11:31

TARINOITA IG-KUVIEN TAKAA, OSA 2

Moikka ja ihanaa lauantaita! Mä oon niin fiiliksissä, sillä olen pikkuhiljaa selättänyt tämän puoli kuukautta kestäneen taudin, huh! En ole koskaan ollut näin kipeänä, mutta viimein tämä myös pakotti todella ottamaan rauhassa ja vain nukkumaan, sekä lepäämään. Vasta viimepäivinä olen jaksanut katsella telkkaria ja puuhastella jotain pientä, mutta nyt lauantaiaamun ratoksi kirjoitin teillekin jotain.

Kyselin jo viime syksynä Instagramin puolella, oisko teillä kiinnostusta lukea toinen osa tarinoita instakuvien ja stoorien takaa, sillä tunnetustihan kaikki ei aina ole sitä miltä näyttää. Kaikki kuvat ovat viime vuoden puolelta, mutta ensimmäisestä osasta onkin jo niin kauan aikaa, joten ehkä se ei haittaa. Pakko myöntää, että kuvia oli vaikea löytää, sillä hirveästi mitään kommeluksia niiden takana ei tällä kertaa ole, mutta 8 kappaletta kuitenkin löytyi, joista voisi kuvan lisäksi hieman kertoa lisää… olkaapa hyvät!

 1. Kahvitteluhetki Tiian kanssa Versossa, kyllä vain. Valitsin tämän englannintuntien sijaan, sillä tietäjät tietää, miksi lukion enkuntunnit eivät ihan napanneet, haha! Ja ei tämä ihan ainut kerta tainnut olla lukioaikana, kun tuli lintsattua… Siinä on huonona puolena vain se, että enemmän jää hommia kotona tehtäväksi.
 2. Mietin tämän kuvan ottamista tähän niiin kauan, mutta lopulta päädyin silti olemaan rehellinen. Tämä kuvauspäivä Nellin kanssa oli aivan ihana, sitä ei mikään kiellä, mutta edellinen ilta/yö ei mennyt mitä rauhallisimmissa merkeissä… Meillä oli koulussa Erasmus-vaihtareita ja päädyin heidän mukanaan baariin keskiviikkona ja jatkojen kautta kävelin kotiin aamu kahdeksalta… Oltaisiinko Nellin kanssa sovittu aamupalatreffit vielä siinä 11 tienoihin? Hieman jännitti, täriseekö käsi cappuccinoa juodessa, sillä en vain halunnut myöntää, että ilta vähän venähti, haha! Toivottavasti et huomannut Nelli mitään, nyt tämä kuitenkin paljastui.

3. Tasan vuosi sitten hirveän aktiivista päivittelyä kirjoituksiin valmistautumisesta… Oikeasti keskityin vain tuohon syömispuoleen. Tai jos rehellisiä ollaan: heräilin siinä 9 aikaan, söin kunnon aamupalan, kävin pitkillä lenkeillä ja iltapäivällä havahduin siihen, että olisihan ne kirjat voinut avata jo hieman aiemmin, kun iltapäivällä väsymys alkoi jo painamaan, haha! Huomenna uus yritys, eiks niin?

4. Tai sitten tämä ”opiskelukerta” tyttöjen kanssa. Mentiin oikein kirjastoon asti laskemaan matikkaa eväiden kanssa, mutta eihän siitä oikeasti mitään tullut. Ihmettelen, ettei meitä heitetty ulos sieltä, sillä semmosia naurukohtauksia tuli kyllä useampaankin otteeseen, haha! Kirjoituksista selvittiin silti kunnialla, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

5. Norjan reissusta olen kertonut aika tarkkaan täällä blogin puolella, jopa kolmessa osassa, eikä kuvienkaan takaa sen kummempia paljastuksia ole, mutta nämä kaksi muistui mieleen. Tulin harmiksi viimeisellä viikolla kipeäksi, enkä voinut enää tehdä töitä. Lähdin iltalenkille kiertelemään kaupunkia, kunnes sain viestin työkaverilta Maaemosta, että hän voi tulla seuraksi, jos kaipaan juttuseuraa, enkä halua olla yksin. Mullahan oli tuolla hetkellä vain pari prosenttia puhelimessa akkua ja sain juuri vastattua, että olen oopperatalon katolla. Se tunne on vain inhottava, kun joudut odottelemaan toista jossain, tietämättä onko hän edes tulossa paikalle, koska en kerennyt saamaan vastausta. Hän ei onneksi asunut kaukana ja löysi mut loppujen lopuksi.

6. Tämä kuva on myös viimeiseltä viikolta, kun aamulla herätessäni laittauduin ja valmistauduin lähtemään työvuoroon normaalisti. Yhtäkkiä iski taas se sama heikko olo, että oli pakko mennä vain sänkyyn makaamaan ja kaikki liikkuminen tuntui niin raskaalta. En ollutkaan vielä työkykyinen, vaikka olin jo niin innoissani lähdössä viimeisiä vuoroja kohti.

7. Palataan vielä kesämuistoihin ihan koti-Suomessa. Kuvastahan saa oikein ihanan mielikuvan pyöräilystä ilta-auringossa ja sen jälkeen järveen pulahtamisesta. Pyörä ei ollut kuitenkaan mun oma, vaan äitin ja satulan korkeus tuotti polkiessa vähän hankaluuksia, eikä se ihan niin kepeästi sujunut. Lisäksi, vaikka järvimaisema oli ihana, en tiedä puhdistuinko mutavedessä uidessa, mutta olipahan reissu, haha!

8. Tehtiin syksyllä meidän mökillä Nellin ja Karon kanssa tacoja ja tottakai hienosti aseteltujen ruokakuvien taakse mahtuu monenmoistakin kommervenkkiä. Ensinnäkin, kuinkakohan monta kertaa meidän taco-kuoret melkein paloivat? Heti asettelun, kuvan ottamisen ja ensimmäisen haukun jälkeen mun tacot uivat lasissa… Että miten meni noin niinkun omasta mielestä?

Välillä on kiva kirjoittaa vähän rennommalla otteella, sillä etenkin nämä postaukset ja tarinat muistuttavat siitä, ettei elämä ole niin vakavaa ja että niiden siloteltujen kuvien taakse voi mahtua monenmoista. Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte ja haluatteko nähdä jatkossakin, mitä mun kuvien takaa paljastuu!

Hyvää viikonloppua! <3

Kommentit

 • Tiia

  Ihana postaus ja kun minutkin otit mukaan hihihi <3 Nää on aina mielenkiintoisia nää instagramin kuvien takana olevat tarinat!

   1
 • Suvi

  Kiitos Tiia! <3 Ihana kuulla, jos oli mieleinen postaus 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.