VALIKKO
12.3.2017 11:58

TÄYSI-IKÄINEN

Vastuuta, hauskanpitoa, unelmien toteuttamista ja ennen kaikkea omien valintojen tekemistä niiden eteen. Niitä asioita 18-vuotiaaksi tuleminen mulle merkitsee.

Unohtumaton viikonloppu takana mahtavassa seurassa. Kerranhan sitä vain 18 täytetään, haha! ;-D Perjantai aamu alkoi onneksi rennoissa tunnelmissa kun työvuoro alkoi vasta 10.00. Sain siis juoda rauhassa kahvia, syödä macaroneja (joita jo pitkään olen himoinnut, mutta nyt niitä oli aihetta ostaa!)  ja laittautua synttäripäivään ilman sen kummempaa kiirettä. <3 Illalla juhlistettiin mun synttäreitä Tiian ja Karon kanssa syömällä Fransmannissa. Oli kivaa, kun sai kerrankin itse olla asiakkaana ja tilata lasin viiniä ruuan kanssa, eikä olla pöydän päässä tarjoilijan roolissa. Ruoka oli hyvää ja kupongilla saatiin jälkkärit vielä koko seurueelle veloituksetta. Onnistunut ilta kaikenkaikkiaan, kiitos vain tytöt sekä kiitokset myös kaikille onnitteluista <3

Perheeltä lahjaksi saan ajokortin, mutta lisäksi nuo kuvan Iittalan Essence viinilasit odottivat kotona, kun tulin Jyväskylästä. Uusia astioita taas kokoelmassa, niin ajattomat ja kauniit.

Ensi viikonloppuna juhlitaan vielä sukulaisten kesken, joten on pitkästä aikaa aihetta laittaa pöytä koreksi, nam!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.