VALIKKO
31.12.2018 10:19

VUODEN 2018 KOHOKOHDAT

Moikka! Olen tässä vuoden lähestyessä loppua jo parina päivänä selaillut menneen vuoden kuvia ja muistellut kaikkea tapahtunutta. Hymyn noustessa huulille, eihän menneestä vuodesta voisi olla kiitollisempi.

Tämä kuulostaa kliseiseltä, mutta vuosi 2018, olit heittämällä paras tähän astisista. Vuoden ehdoton kohokohta oli ES-kisat Budapestissa ja niihin valmistauduttiin hyvin pitkin vuotta. Matkalle mahtui monenmoista muutakin ja se kaikki teki tästä vuodesta todellakin tuon kehun arvoisen.

Vuosi toi tullessaan paljon uusia tuttavuuksia, sekä paremmin tutustumista vanhoihinkin ystäviin. Pääsin reissaamaan, haastamaan itseäni, tekemään niitä asioita joita rakastan ja nautin joka hetkestä täysillä. Yksinkertaisesti, I lived.

Penkkarit ja abiristeily

Lukuloma (yksi mun elämän parhaimmista ajanjaksoista, kun sai viettää paljon aikaa kotona, aloittaa aamun pitkällä lenkillä ihanissa pakkasmaisemissa… ja toki havahtua iltapäivällä siihen, että unohtui se kirjan avaaminen, hups!)

EuroSkills-treenien aloitus

Karon valmistujaiset

SM-parikilpailut Turussa ja illallinen Bore-laivassa (lisää pääset lukemaan tästä.)

Taitajat Tampereella, joissa myös olin vierailevana kilpailijana tällä kertaa

Valmistujaiset (Jos juhla-postaus jäi lukematta, ei hätää! Voit palata tunnelmiin tästä.)

Mökkeily (erityisesti tämä kerta Caritan ja Karon kanssa, ennen mun Norjaan lähtöä)

Kuukausi Oslossa ja työharjoittelu Maaemossa (Ensimmäinen viikko Norjassa, Henksun kesäjuhlat farmilla ja Mitä Norjan reissusta jäi käteen?)

Kesätyöt ravintola Pöllöwaarissa

Loppukesän mökkeilyt <3

Elokuussa alkoi tiivein treenijakso (Käytiin valmentajani kanssa treenaamassa myös Tallinnassa, sekä saatiin mun kilpakumppaneita meidän kouluun vieraiksi.) Treenikooste-postaukseen pääset tästä.

Blockfest (Nähtiin Cheek kesällä ja syksyllä toiseen kertaan Jyväskylässä.)

Suomen maajoukkueen lähettämistilaisuus

EuroSkills Budapest 2018. Ehdottomasti tämän vuoden upein viikko.

Vakituinen työpaikka Pöllöwaarissa

Lentopalloa naisten 3-sarjassa #JyTä


Edustuspaikka Suomen maajoukkueessa (Pian alkaa siis valmistautuminen seuraaviin kisoihin, WSC Kazan 2019 täältä tullaan!)

ES-joukkueen päätösjuhla Smolnassa. Sari <3

Oma asunto (Muuttanut en ole, mutta yhteiselomme Karon kanssa loppuu nyt virallisesti tänään. Pikkujoulukiireiden jälkeen metsästelin uusia huonekaluja ja sisustin tätä hieman uuteen uskoon. Sohva puuttuu vielä, mutta pikkuhiljaa se valmistuu.)

 

Päädyin tällä kertaa toteuttamaan koostepostauksen näinkin yksinkertaisesti, sillä muuten tästä olisi tullut ihan tajuttoman pitkä… Lisäksi kuvat kertovat aina enemmän ja monista huippuhetkistä on täällä jo oma postauksensa. Kaikkiin teksteihin pääset kätevästi sivupalkista klikkaamalla kuukausia.

Mainittakoon myös teidän lukijoiden tsemppaavat kommentit niin kisamatkaan liittyen, kuin myös palaute mun henkilökohtaisempiin teksteihin. Niitä kirjoitin muutaman alkuvuodesta ja ette uskokaan, miten paljon ne sanat merkitsevät.

Vuoteen mahtui jälleen myös menetyksiä, surua ja niitä huonompia hetkiä. Nämä ylläolevat kohokohdat eivät tuntuisikaan niin merkityksellisiltä ilman sitä toista puolta. Siksi jälleen on oltava kiitollinen koko vuoden kirjosta ja niistä opeista, joita matkalla saadut kokemukset antoivat. Näillä sanoilla jännityksellä kohti uutta vuotta, tehdään siitä upea <3

Kommentit

 • Nimetön Utelias

  Sun vuosi vaikutti ihanalta! Oikein hyvää uutta vuotta Seurusteletko muuten tai onko jotain säätöä?

   1
  • Suvi

   Kiitos kommentista. Vuosi oli kyllä upea Samoin sinulle! Valitettavasti en halua vastata liian henkilökohtaisiin kysymyksiin täällä blogin puolella, mutta muualla saa tulla toki juttelemaan. 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.