VALIKKO
14.11.2017 18:31

BLOGGAAJAN GLAMOURIA – PILALLE MENNEET OTOKSET

Oon tosi monissa blogeissa törmännyt kommentteihin, joissa paheksutaan ”bloggaajien glamourelämää”. Mun blogista niitä on turha etsiä, mua ei oteta läheskään tarpeeksi vakavasti sellaiseen kommentointiin. Mietteet näistä muiden kommenteista sai mut kuitenkin luomaan blogiini uuden sarjan: ”Bloggajan Glamouria”. Tässä sarjassa jaan niitä bloggaajille ominaisia tapoja, jotka saa meidät tuntemaan itsemme paremmaksi ja tärkeämmäksi, kuin kaikki muut. Sehän on täysin ymmärrettävää, meillä kaikilla bloggaajilla kun sattuu olemaan rikkaat vanhemmat, jotka rahoittavat jokaisen ruokailumme ulkona, uudet vaatteet ja manikyyrit. Meidän ei tarvitse muuta, kun odottaa asioiden ilmestymistä nenämme eteen, ottaa pari kuvaa ja kirjoittaa niistä muutama lause. Näin tonnit ropisevat tilille, emmekä edes tajua kuinka siunattuja olemme. No joo, tää aihe ansaitsee aivan oman postauksensa, joten en avaa tuntojani tän enempää.

Bloggaajan Glamouria -sarjan ensimmäinen osa käsittelee niitä kaikkien rakastamia asukuvia. Sitä, miten mun tarvitsee hetki pönöttää paikoillaan, kun henkilökohtainen paparazzini ottaa musta muutaman otoksen. Kotona tarvitsee vain hymyillä, kun huomaa jokaisessa kuvassa näyttävänsä aivan huippumallilta. Miksiköhän mua ei oteta koskaan vakavasti? Tässä näette totuuden. Läjän epäonnistuneita otoksia, virheottoja ja testikuvia. Enjoy.

Second Hand Look – Hello Yellow

 

1. Session ensimmäinen otos. Tsekataan kameran asetukset, mietitään toimiiko kuvauspaikka ja näytetään mahdollisimman hyvältä.

2. ”Sulla on hiukset naaman edessä”. Korjataan…

3. Tuuli on asukuvien sankari. Ei se, joka laulaa salaisuuksista, vaan se, joka pistää hiukset tarrautumaan silmään tai huulipunaan.

 

Second Hand Look – Puumanainen

 

1. Nää ”purskahdan nauruun ihan just” -ilmeet on mulle tosi yleisiä jostain syystä.

2. Lilykin on aina edukseen.

3. ”Sun toinen lahje on alempana, kuin toinen”. Korjataan…

 

Syksyn Ykkösasuste

 

1. ”Sulla on hiukset naaman edessä”. Korjataan…

2. Tässä on onnistuttu aivan kaikessa. Kohdistus taustaan ja se ”purskahdan nauruun ihan just” -ilme

3. ”Oota, voitko ottaa silleen…” Ei ne koskaan odota.

 

Joka Sään Rotsi

 

1. Naama jähmettyy virnistelystä, pitää venytellä.

2. Klassikko, silmät kiinni.

3. Sään tuomat haasteet. Loskaa suoraan nenästä.

 

Pieni yhteenveto tähän loppuun. Tunnin kuvailusession jälkeen tarkistan nopeasti otetut kuvat ja varmista, että näiden epäonnistuneiden kuvien joukosta löytyisi edes viisi onnistunutta kuvaa. Joskus kuvailuja jatketaan toinenkin tunti. Siitä huolimatta on muutaman reissun jälkeen saanut karvaasti pettyä, kun kuvia muokkaillessa huomaa ”viidessä varmassa kuvassa” olevat ongelmat joita ei kameran näyttö paljastanut. Pari tuntia turhaa työtä ja huomenna kaikki uudestaan. Kuvien ottamisen lisäksi, kuvat täytyy vielä käsitellä. Ihmissilmä on nykymediassa tottunut täydellisyyteen, joten tykkään muokata kuvissani valoja, varjoja ja värejä. Kuvista ei tietenkään välity niihin käytetyt tunnit ja vaiva, mutta välillä voisi yrittää pohtia asioita laatikon ulkopuolelta. Voin puhua vain omasta puolestani, mutta välillä muutaman kivan kuvan saaminen tänne blogiin asti on yks helvetin esikartano.

HUGS – JASU

Kommentit

 • Jenna

  Haha! Niin hyvä postaus 😀

   0
  • Jasu

   Kiva kuulla, että tykkäsit 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.