VALIKKO

TÄYDELLINEN TYTTÖYSTÄVÄ

Brittiläistutkimus jakaa 2000 miehen mieltymykset siitä, millainen on täydellinen tyttöystävä.  Alla on herrojen 10 kohtainen lista vaatimuksista, kommenteillani ehostettuna. Nyt selviää, onko Tyttöporukan Jätkä täydellinen tyttöystävä.

[] Tyttöystävän pitää tarkkailla syömisiään ja pitää huoli linjoistaan. – Syön häpeällisen epäsäännöllisesti, sitä mitä sattuu jääkaapista käteen osumaan tai kaupasta jotain mahdollisimman nopeasti valmistuvaa / jo valmista apetta. Toisinaan pääsen töistä niin myöhään etten todellakaan tuhlaa ajatustakaan ruuanlaitolle, vaan juoksen lähimmän snägärin kautta petiin. Pääsääntöisesti syön terveellisesti, mutta tähän kohtaan en voi todellakaan laittaa ruksia.

[x] Hänen pitää tulla toimeen miehen äidin kanssa. – Kerran olen saanut kunnian tavata, toimeen tultiin. Ruksi!

[] Naisen tulee olla kokeilunhaluinen makuuhuoneen puolella; pitää olla halukas kokeilemaan roolipelejä ja erilaisia asentoja. – En vastaa kysymyksiin, mihin Isäni ei haluaisi lukea vastausta. Eli skipataan tää.

[] Unelmatyttöystävä pukeutuu pillifarkkuihin ja minihameisiin. – Minihame ois suunnilleen viimeinen vaatekappale, mitä kiskoisin päälleni.

[x] Hän ei saa käyttää liikaa meikkiä. – Tarina ei kerro tarkempaa määritelmää ”liialle meikille”. Mutta yleisestiottaen, voin lähteä ulos meikkivoide + ripsari -kombolla – se ei kaiketi ole liikaa. Laitetaan ruksi.

[] Hänellä ei ole tatuointeja. – Löytyy. 3 kappaletta.

[] Parhaat ammatit unelmanaiselle olisivat opettaja tai sairaanhoitaja. – No eipä löydy pätevyyttä sinne päinkään.

[] Paras pituus olisi 165 senttiä. – No hitto, kolmella sentillä vilahti ruksi pään yli.

[x] Rintojen tulisi olla 70C -kuppikokoa. – Uskomatonta, mutta totta! Ruksi!

[] Naisen ideaalipaino olisi 58 kiloa. – Tää meni vähän yläkanttiin. Eli ei ruksia.

3/10

No eihän se kovin vahvasti mennyt. Mieheni joutuu tyytymään tatuoituun, matalasti koulutettuun muijaan, joka on liian lyhyt, liian laiha ja syö miten sattuu. Sääliksi käy.

Jos tästä mun tekstistä ottaa vittuilun pois, ei paljoa jää jäljelle. On todella huolestuttavaa, miten tän tyylisiä artikkeleja on netti pullollaan. Miehistä annetaan pinnallinen ja seksistinen kuva, kun yleistetään näiden toiveet naisesta kymmenen kohdan listaan. Ei ole mitään syytä tehdä tutkimusta aiheesta, johon on tasan yhtä monta erilaista mielipidettä kuin on miehiäkin. Todistan väitteeni todeksi, tässä poikaystäväni lista täydellisestä tyttöystävästä. (Tutkimuksen kohdetta ei vahingoitettu, uhkailtu tai kiristetty.)

 1. Aito
 2. Rehellinen
 3. Punapää tai brune
 4. C- tai D-kupin rinnat
 5. Suvaitsevainen
 6. Kiva peppu
 7. ”Normaali” vartaloinen, ei mikään fittnessmalli
 8. Epäitsekäs, ei näe itseään maailman napana
 9. Spontaani ja seikkailunhaluinen
 10. Ymmärtää miehen oman tilan, eli pelailuhetket ja poikien saunaillat

 

Eli hei te ihanat naiset, teidän ei tarvitse löytää vastauksia netistä kysymykseen ”Millainen on täydellinen tyttöystävä”. Olet varmasti juuri sellainen. Jos elämä ei siltä tunnu – olet väärän miehen/naisen kanssa. Kenenkään ei kuulu muuttaa itseään sen toivossa, että olisi täydellinen jonkun silmissä.

 

P.S. Olisi mielenkiintoista kuulla muidenkin vastaavia listoja! Jaa kommenteissa, jutellaan!

 

 

Kommentit

 • kakara

  Nasty. Inhottaa että media jakaa tollasia listoja, ja aina enemmän ja aina törkeämpiä. Kaikki noista kohdista liittyy ulkoisiin asioihin – näin saadaan valtaosa väestöstä luulemaan, ettei sisäisellä maailmalla ole väliä ”parinvalinnassa” ja että ihanne on olla geneerinen, laimea, mausteeton. Kunhan on joku jolla on hyvät rinnat jotka pomppii mukavasti kun ratsastaa sängyssä. Tai toisin päin kunhan on joku joka tykkää mun pepusta ja arvostaa mun kokkaustaitoja. Tuntuu että ihmiset hakee vaan hauskanpitoa ja hyvää mieltä, eikä ollenkaan haastetta. Entä luottamus? Rehellisyys? Auttaminen?

  Mulle tärkeintä on, että voidaan olla rehellisiä ilman tuomitsemisen pelkoa. Ja että toiselle voi jakaa pelkonsa mistä tahansa ja pystyä keskustelemaan niistä, ja nähdä toisessa omaa itseään. Auttaa pyyteettömästi toista etenemään elämässä. Ajatella, että ollaan parhaita ystäviä. En voisi olla parisuhteessa ilman luottamusta, sehän on kaikista tärkeintä. Ulkoiset asiat seuraavat perässä; mulle poikaystäväni iho on vastustamaton.

  • Jasu

   No just niin. Tietenkin sen ymmärtää, että ulkonäöllä on väliä – suhteessahan on ihan hyödyllistä tuntea fyysistäKIN vetovoimaa toiseen. Nää listat on ihan sairaita siinä, että kymmenen tärkeintä asiaa liittyy pelkästään ulkoiseen olemukseen, jopa ammatti oli mainittu mikä musta tuntuu jo aika ahdistavalta.

   Olen sun kanssa siinä samaa mieltä, että jos luonne on paskaa – ei ulkonäkö sitä pelasta. Se luonne on pääasia, että on hauskaa, luottamus pelaa ja toisen kanssa on turvallista olla. Kiitos kommentista ihana Kakara!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.