VALIKKO
12.4.2017 14:12

Asuun väriä peruukilla

Hei vain pitkästä aikaa!

Nyt kun kevät alkaa hiljalleen kurkistella nurkan takana, alkaa minullakin olemaan enemmän inspiraatiota pukeutua.

 

Keväiselle kaupunkireissulle päätin pukeutua luottoväriini mustaan. Kaivan yleensä kyseisen värin vaatekaapista aina, kun haluan tuntea itseni varmaksi vaatteissa (ja silloin kun ei ole aikaa miettiä vaatteita liikaa, sillä kaappini sisältö on 80% mustaa).

 

Asu on kokonaisuudessaan suurimmaksi osaksi koottu H&M:n tuotteista kaulahuivia (Fiorella), vyötä (Seppälä), peruukkia (eBay) ja laukkua (tuliainen) lukuunottamatta.

Valitsin violetin peruukin omien hiusteni sijalle tuomaan hieman väriä tähän asukokonaisuuteen. Peruukki on yksi suosikki asusteistani ja ratkaisee usein kaksikin ongelmaa:

  1. Millä tuoda lisää väriä tai vivahdetta asuun ja
  2. Mitä tehdä, kun omat hiukset eivät tunnu tottelevan

Söpö pupureppu on ystävän tuoma tuliainen ulkomailta. Tummanpuhuva olemus yhdistetään helposti gootti-henkiseen pukeutumiseen, mutta pupuhahmo taas tuo kepeää lapsekkuutta mukanaan.

Meikissä jatkoin violetilla linjalla huulipunan kanssa. Colourpop alkoi toimittaa viime vuonna meikkejään myös Suomeen, joten tilasin sieltä kauan kaipaamani huulipunan. Ehdin juuri ajoissa, sillä kyseistä väriä ei enää heidän nettikaupasta löydy.

 

Kävin myös samana päivänä ystäväni kanssa kuvattavana Arto Tapion valokuvausstudiolla. Kyseinen asu sopi myös hyvin studiokuviin, vaikka villatakin ja mekon sauma eivät erotukaan toisistaan.

Suosittelen lämpimästi jokaista kokeilemaan pientä väripiristystä perus mustaan tai harmaaseen asuun. Väri voi olla mukana vaikka laukun, sukkien, kenkien, huivin, kaulakorun tai hiuskoristeen muodossa. Keventää kummasti asua ja tuo hieman leikkimielisyyttä nopeasti mukaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.