VALIKKO
9.3.2017 11:54

Hillitympää tyyliä

Huh huh, tämän blogin potkaiseminen käyntiin ihan kunnolla onkin aikamoinen urakka. Se, että ulkona on kylmä, lunta, pakkasta, räntää, loskaa, vesisadetta ja pimeää ei hirveästi innosta lähteä kuvaamaan. Sen lisäksi, ettei minulla ole kivoja ulkotakkeja enkä pärjää pelkällä hupparilla, minulla ei ole kuvaajaa, joka voisi kanssani asukuvia käydä kuvailemassa. Kännykällä peilin edessä otetut kuvat ovat aika laimeita esiteltäviä, mutta sopivat tottakai hätävarana.

 

Tämän kaiken lisäksi, jos töistä on kotona vasta viiden aikoihin illalla, on sitä jo aika pimeä, kun saa itsestään ihmisen näköisen ja lähdettyä kuvaamaan. Silloin kuva on luokkaa ”tuolla pimeässä hohtavat nuo silmänvalkuaiset, se olen minä! Näetkö, miten ihana kampaus minulla on?”

 

Lisänä vielä kaikki harrastukset ja ihastumiset ja kotityöt, niin helposti sitä aikaa vaan ei jää. Mutta! Kevät on tulossa kovaa vauhtia, mikä ainakin omalla kohdalla tuo lisäenergiaa pukeutumiseen ihan eri tavalla. Ja sitä ennen minulla olisi vielä talviloma tulossa, jolloin aion panostaa ja kuvata ainakin kolme asukokonaisuutta! Niin! … lasketaanko paita ja alushousut asukokonaisuudeksi?

 

 

Tällaisella asukokonaisuudella menin synttäriviikonloppuni Helmikuussa. Villaneule ja paita H&M:stä, housut Freddyn low waist farkut. Vyö Thaimaan toreilta.

Halusin tuoda hieman persoonallisuutta mukaan, joten tein itselleni cornrowin pään sivuun. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kokeilin kyseistä kampausta (ja päädyinkin heti boudoir-tyyppisiin kuvauksiin tämän kanssa). Jos kiinnostaa, miten kyseinen letti tehdään ja sana ”ranskalainen letti” ei paljoa kerro, tässä on hyvin kuvattu ohje: How to do cornrow 4 beginners only

 

Kuva Petteri Kaakinen Photography

Vaikka asukokonaisuuteni on hillitty, ei se joka päivä sellainen ole. Vaihtelen tyyliäni aika lailla päivän fiiliksen mukaan ja se voi sitten olla ihan mitä sattuu. Tässä esimerkki syksyltä.

 

Hattu ja paita on ostettu Thaimaan toreilta ja housut on aiemmassakin kuvassa tutuksi tulleet Freddyt. Hiusväri on ehtinyt tässä ajassa vaihtua ja otsatukka ilmestyä.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.