VALIKKO
29.9.2017 17:42

EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

Tutustumisleikit

Rakastan kaikkia tutustumisleikkejä! Tää on sellanen mielipide, jonka kanssa taidan oikeesti olla yksin..

Herrasmiehet 

En tiiä mikä tässä nykyajan tasa-arvohössötyksessä on enää epäsuosittu mielipide, mutta siis semmoset kunnon vanhan ajan herrasmiehet. V/V. Noi yritti olla siis roomalaisia numeroita ja kuvastaa vanhaa aikaa. Ei kyllä ehkä ihan niin vanhaa kun kyseiset numerot edustaa.

Korttipelit

En tiiä mikä siinä on mut ihan tuhottoman tylsiä mun mielestä! Mieluummin istun tekemättä mitään kun pelaan. 😀

Greippikarkkien kusettajakäärmeet

Jokanen, joka sanoo tykkäävänsä niistä kirpeistä greippikarkeista mitä tulee Remix-pussin mukana, huijaa. Oon vakuuttunu siitä et ne on kehitetty kyseiseen pussiin vaan pahaks kiintiökarkiks ja tää on vaan tällänen psykologinen tehtävä huomata, että niistä tykkääminen on pelkkää trollausta. Nyt kun oon selvittäny tän niin mulle on sit varmaan jotain ekstraa luvassa tuonpuoleisessa?

Junttihuumori

Ei ei ei vaan niinku.. Ei. Oon yhen Luokkakokous-leffan nähny ja ei tarvii toista kattoo.

Sushi 

Maistoin eilen ekaa kertaa sushibuffetissa ja en kyllä nyt ihan lämmenny. Buffeteissa ei ehkä oo ihan niin hyvää laatua kun erikseen mutta silti, ei jatkoon! Ehkä koitan joskus vuosien päästä uusiks kun aika on kullannu muistot kyseisestä makuelämyksestä..

Game Of Thrones

En oo kattonu ja eipä oikeestaan kiinnostakaan. Toisaalta haluisin nähä et miten se voi olla niin ylivertasen hyvä että 9/10 ihmisistä on jossain transsissa sen kanssa.

Taru Sormusten Herrasta

Jatketaas nyt sitten samalla fantasialinjalla. En oo lukenu kirjoja mut leffat oli odotuksiin nähden aika lame, en päässy oikein siihenkään hypeen mukaan. Frodo oli myös tosi raskas hahmo! 😀 Oon maailman huonointa leffaseuraa kun analysoin ääneen kaiken mikä ei oo tarpeeks uskottavaa.

”Sä et kyllä osaa kattoo ohjelmia”. En niin. Olen pahoillani siitä tavasta, joka olen ihmisenä.

Thaimaa

Okei myönnän heti alkuun etten oo koskaan käyny Thaimaassa. 😀 Mulla ei oo silti koskaan ollu mitään hinkua sinne tai mihinkään muuallekaan Aasiaan lukuunottamatta Japania. Varmaan mieli muuttuis kun kävis mutta tällä hetkellä ei napostele ihmeemmin.

(Muka outo) Ruokayhdistelmä

Pinaattilätyt, keitetty kananmuna ja ketsuppi on loistava kombinaatio.

Contour

Lopputuloksena naama näyttää vaan tummalta ja sotkuselta. Nenä on myös yllättävän kivan näkönen ilman maalirajauksia tarkotuksena tehdä siitä kapeemman näkönen. Onneks tää trendi on jo hiipumassa! Tosin contourit on vaihtunu highlightereihin ja tota.. Ei tarvii enää kuljettaa peiliä mukana kun naama heijastuu joka toisen tytön (tai pojan) naamasta.

Parasta on kun sitä highlighteria laitetaan kauhee kasa nenänpäähän. Niinku mitäh? Ei näytä mun silmään yhtään luonnolliselta (en tiedä onko tarkotuskaan tosin). Miks kukaan haluis meikata itelleen diskopallon näkösen nenän? Kuulostan nyt niin pahasti joltain täti-ihmiseltä. Tai ehkä mä oonkin.

(Mun mielipiteistä huolimatta onneks jokasella on kuitenkin oikeus ottaa vaikka elämäntehtäväkseen näyttää diskopallolta).

Sade

En tiiä mikä siinä sateessa niin kiehtoo. Ihanan virkistävää se ainaki on ja jotenki huomaa sen että me ollaan loppupeleissä luonnon armoilla täällä. Okei Anette mitä nyt taas? Suomeks meinaan että Tikkurilan maalit sulaa kyllä naamaan kun oot juoksemassa tärkeeseen tapaamiseen vaikka kuinka yrittäisit olla tän maailman herra. Okei meni vielä sekasemmaks. Seuraava.

Suhteissa sinnittely

Mun mielipide on että ihmiset sinnittelee yleensä ihan liian kauan huonoissa suhteissa. ”Ennen kyllä oltiin yhdessä vaikka mikä oli!!!” Mutta oliko se kannattavaa?  Oltiinko sillon onnellisempia? En mäkään heti luovuttamisen puolesta liputa, mutta rajansa kaikella kun välillä kattelee tätä meininkiä. Elämä on hirveen lyhyt aika vatvoo sellasta, mikä nyt ei vaan kertakaikkiaan toimi.

Alkoholi

En voi sietää alkoholin makua. Jos joskus harvoin kerran vuodessa juon niin ihan vaan humalahakuisesti hauskaa pitääkseni. Lantraaminen on myös yliarvostettua, pahaa se on kuitenki. Jos pitäis valita limsan tai minkä tahansa alkoholin (oli se sit viidentoista euron drinkki tai se viina) väliltä, niin limsat vie 100-0. Tosin niitäkin juon ehkä muutaman kerran vuodessa. 😀 Hankala ihminen tuo Anette..

<3 ANETTE

(Älkää hirveesti kivittäkö).

PS. Hygge-arvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! 

Kommentit

 • Jenna

  Voin kyllä samaistua niin moneen asiaan! 😀
  Mä ainakin tykkään tutustumisleikeistä! Ja en itekää oo kattonu Game of Thronesia, vaikka joka toinen ihminen kehuu sitä. Enkä tykkää yhtää alkoholista enkä ymmärrä, miten joku muka sen mausta voisi pitää 😀

   0
  • Anette

   Oot sitten one in a million mun kanssa! Meiän lisäks tutustumisleikeistä tykkääjiä pitäis siis olla Suomessa vielä n. 3,5 henkilöä..

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.