VALIKKO
19.7.2018 15:30

VAIHTOPÄIVITYS – PUOLTOISTA TUHATTA RAHAA KÖYHEMPI

Nyt on heinäkuun loppu ja tiettekste mitä se tarkottaa? Mä lähen reilun kuukauden päästä! Minä. Melkein puoleks vuodeks. Yksin. Ulkomaille. Mitääh?? Okei se on vaan vaihto, mut silti. Jännää ja hauskaa ja outoo ja kivaa ja kamalaa samaan aikaan. Jos btw omistaisin sellasen merirosvojen kolikkokirstun, niin tällä hetkellä ei ois kyllä montaa lanttia jäljellä siellä. Rip. Terkuin, lähes puoltoista tonnia etukäteen kämpästä, lentolipusta ja lennon jälkeisestä hostellista pulittanut opiskelija. Onneks isoimmat kuluerät ennen lähtöö on nyt kuitenki hoidettu! Halleluja. 😀 Klikkailin uudet Adidaksen lenkkitöppösetkin ostoskoriin sillä oletuksella, että vaihdossa tulee käveltyä enemmän. Sinne meni kans aika monta merirosvon rahaa, mutta ehkä tulevaisuuden minä vielä kiittää. Sit pitäis vielä hamstrata matkalaukku täyteen juttuja, joita en saa Hollannista. Tiettyä kasvorasvaa ja ruisleipää, esim. Ukulelekin on vielä hankkimatta. Varaudun sittenkin luopuun viimesistäkin kultakolikoista. Ainii, Fiskarsin veitsi ja juustohöylä on semmoset, mitkä on pakko ottaa mukaan. Se ommeinaa sillä tavoin, että once you go F, you never go back.

En voi muuten vieläkään lopettaa hehkuttamasta kämppää, jonka onnistuin nappaan. Utrechtissa on kuuleman mukaan järkyttävän huono asuntotilanne vaihtareille. Kaverin asuntohakuprosessi Pariisissa ei sekään oo vähentäny kiitollisuutta omasta vuokra-asunnosta. Pariisissa kun kämpästä, jossa on vessa (ilman seiniä) keskellä miniyksiöö saa pulittaa lähemmäs tonnin. Jos nyt onnistut semmostakaan luukkua ees itelles saamaan lyhyeks ajaks ja vaihtaristatuksella. Oman vuokrakämpän ainoo ongelma näyttäis tällä hetkellä olevan punanen lattia ja yks keltanen seinä. Ihan hyvin menee siis. Oikeestaan, vähän liiankin hyvin. Sellanen pieni fiilis koko ajan, että oon varmasti unohtanu jotain. Tai mun kämppä on täynnä jotain torakoita. Ne selvinnee sitten paikan päällä.

Kuvat: Pixabay

Hirveesti yliviivattavaa to do -listalta ennen lähtöö, mutta yritän hoitaa kaiken siinä ohella, kun nautin Suomesta ja kesästä. VIime viikonloppu oli ainaki ihan huippu. Pienehköllä porukalla mökillä Pietarsaaressa. Uimista, suppailua, mökkiolympialaisia, melomista, lättyjä ja grillausta. En oo muuten hetkeen nauranu niin paljoo, kun suppilaudan päällä kaksin tavotteena olla kaatumatta aallokossa. Kyllähän me sit lopulta kaaduttiin. Mä sain perinteisesti melasta otsaan. Kjeh kjeh. Vikana iltana luukutettiin Hans Zimmeriä ja Disney-biisejä kodassa samalla kun paisteltiin vaahtokarkkeja. Aiii että.

Kommentit

  • Katri

    Oi vitsit, kuulostaa ihan huippu reissulta tuo vaihto Hollannissa! 🙂 Odottelen innolla blogiin päivityksiä siitä miten siellä sujuu, kun pääset perille ja kotiutumaan. Toivottavasti kämpästä ei löydy niitä torakoita! 😉

     1
  • Anette

    Mulla on kanssa vahva fiilis, että siitä tulee huippu! Kiva kuulla, tuun varmasti päivitteleen aktiivisemmin sieltä kun täältä Suomesta, heh. 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.