VALIKKO
3.1.2016 00:08

ALKU

Moi.

Päässä hakkaa apina lautasia yhteen. Ja nyt kun kirjotin sen tähän, niin mun päässä ei oikeesti pyöri muuta kun se apina hakkaamassa lautasia sekotettuna poikaystävän huutoon kun se pelaa ceeässää. Great.

No, alotetaan. Oon Anette 21 vee ja oon melko tuore jyväskyläläinen. Muutin tänne Lempäälä/Tampere akselilta tossa vuosi takaperin poikaystävän opiskelujen perässä ja työskentelen tällä hetkellä urheilukaupassa. Tähän mennessä Jyväskylä ei oo päässy ihan vakuuttaan mua mut saa nähä mitä ässiä tällä vuodella on hihassa mua varten. Tää blogi tulee varmaan oleen aikamoinen sillisalaatti mut jos on pakko ittensä johonkin lokeroida, niin lifestyle. Sehän on sellanen perus ”en oo erityisesti mitään kategoriaa, niin laitetaan nyt sit lifestyle”. Kaiken sekalaisen sälän seassa saatan tosin kirjotella jonkun verran kauneus-, sisustus-, matkustus-, ja muotijutuista. Yleistä liibalaabaa siis.

stoori1

Mitähän kertoisin itestäni? 

Sanotaanko että yllätän usein myös ite itteni omilla tempauksillani. Oon tosi visuaalinen ja esteettinen ihminen. Mulla on enemmän takkeja kun henkareita ja oon välillä vähän liiankin turhamainen ja perfektionisti. Toisaalta oon kunnon Harry Potter-fani ja Clash Of Clans -addikti. Ihailen älykkyyttä, ajattelen liikaa ja kyseenalaistan kaiken ärsyttävyyteen asti. Mun unelma-ammatti ois olla visuaalisena suunnittelijana jossain peliyhtiössä. Ja koska oon uniikki perhonen, halusin tottakai pelialalle ennen tän hetkistä pelibuumia. Mut niin, tiivistettynä voisin sijottaa myös itteni tohon sillisalaatti-kategoriaan. Siinä minä ja mun tän hetkinen elämä puristettuna pariin kappaleeseen, odotan mielenkiinnolla mitä tästä tulee.

Kommentit

 • Liisa

  Kun aikanaan muutin Helsinkiin, sain ohjeeksi kävellä joka paikkaan, sillä näin tutustuu kaupunkiin. Jyväskylä ei ole ehkä helpoin kaupunki isommalta paikkakunnalta tulleelle, mutta sama kävelyn harrastaminen pätee myös täällä. 🙂 Tervetuloa!

   0
  • Anette Isoaho

   Kiitos! 🙂 Meinasin Jyväskylää itse kaupunkinakin, mutta lähinnä paikka ei oo päässyt vakuuttaan esim. superhuonolla työllisyystilanteella. Koulupaikkakin jäi todella pienestä kiinni, niin tää kaupunki muistuttaa paljon negatiivisista jutuista eikä oo kaiken summana pääsyt vakuuttaan mua. 😀 Pariin otteeseen on tehny mieli palata maitojunalla Tampereelle, mutta annan tälle paikalle vielä yhen mahollisuuden! 😀

    0
 • Suski

  Vaikuttaa todella mukavalta blogilta! 🙂
  Jään innolla odottamaan uusia postauksia.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.