VALIKKO
7.3.2016 15:04

STORY OF MY LIFE

Mitä mun olis pitänyt tehdä viimeset päivät: 

…piirrellä hiki hatussa esivalintatehtäviä

…päättää mihin paikkakunnillle edes haen yhteishaussahiusset1

…täytellä tuhat ja yks kelan lappua

…siivota

…lähetellä tärkeitä sähköposteja

 

Mitä oon oikeesti tehny: 

…suunnitellu tulevia synttäreitä

…istunu neljä tuntia kampaajalla

 

No okei, kävin sentään työhaastattelussa keskiviikkona! Oli kyllä aika vaikeita kysymyksiä, saa nähä miten kävi. En ainakaan odota liikoja ja ehkä parempi niin. 😀 Saisinko pari peukkuu pystyyn?

Kampaajalla istuin myös tosiaan sen neljä tuntia perjantaina. Jep. En ikinä pääse normaalia lähentelevissä ajoissa sieltä pois tän paksun reuhkan kanssa. Perse oli aika kovilla ja niska myös, mutta nyt ollaan sit aika kivasti lähempänä omaa väriä, jee! Mullahan on ihan identiteettikriisi tän asian kanssa kun on aina ollu tummat hiukset. Paitsi lapsena ja sillonkin olin kalju ties minkä ikäseks. Hahaha. Miten mä taas eksyin tälleen aiheesta. Mut niin, niistä synttäreistä! Oon tapani mukaan saanu päähänpistoksen ja tänä vuonnahan mun synttäreiden teema on Hollywood. Kiva saada kaverit koottua taas pitkästä aikaa yhteen, asutaan kaikki ihan eri puolilla Suomee et näkemiset on harvemmassa nykyisin. Mut juhlista lisää sit toukokuussa, haluun et kaikki säilyy yllätyksenä sinne asti! Kivaa. Saa muuten vapaasti ehdotella jotain hyviä tarjottavia tonne? 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.