VALIKKO
8.6.2017 22:30

NO NIIN NO SIIS JOO

Tilaa kaverin kanssa kotiinkuljetuksella ruokaa. Pizzakuski tuo sullekin kokiksen koska ”Kyllä mä tiedän että sinä olisit alkanut muuten itkemään”.

Mene kaverin kanssa meditaatiotelttaan Yläkaupungin Yössä. Juuri kun vetäjä alottaa meditaation viereisellä lavalla alottaa maailmanlopun hevimölinä. Kuulemma paras meditaatio minkä on ikinä vetäny.

Osta Tokmannilta soiva Disney-käsisaippua. Visa kiroo saippuan alimpaan helvettiin. Heitä saippua marttyyrinä roskikseen. Visa kaivaa saippuan roskiksesta sovinnon merkiks. Mene toisena päivänä nukkumaan niin että herätykseen on viitisen tuntia. Just kun ootte molemmat nukahtamassa käsisaippua alkaa soimaan itekseen vessassa. Visa heittää saippuan roskikseen ja nukahdetaan molemmat kunnes herätään aamuyöstä siihen että saippua soi minuutin välein itekseen roskiksessa. Visa menee kasteleen saippuan et se menis rikki mutta saippua jatkaa soimista veden alla. Heitä saippua roskikseen ja laita roskis parvekkeelle oven taakse. Ei enää ikinä soivaa käsisaippuaa.

Jos joku miettii mitä mulle kuuluu niin tiivistin just pari edellistä kuukautta kolmeen ylempään kappaleeseen. Voi helkkari muuten kuinka väärässä olin maaliskuussa kirjotellessani et mulla ois pari tenttia ja tehtävää jäljellä. HEHEHEHE. No ei ollu. Ehkä enemmänki yhteensä parikytä tenttiä ja tehtävää. Mut nyt ollaan kai jo voiton puolella! Sweet baby Jesus. Toi on mun lempparisanonta. Nyt syön hemmetin pahoja tyrnejä ja kuuntelen Black Eyed Peasin Bebottia. En ymmärrä sanaakaa mut hyvä biisi.

Tulin muuten tänää mökiltä bussilla painava urheilukassi, painava käsilaukku, läppärikassi, postipaketti ja ruokakassi mukanani. Jos joku luuli et mulla oli jotain tarpeellista noin paljon mukana nii urheilukassista 2/3 tilasta vei pehmopossu. Ikinä ette voi tietää mitä on pinnan alla. Urheilukassissa ei ookkaan vaatteita vaa palloeläin. Palloeläin ei oo muuten mun keksintö vaan noita pehmoleluja myytiin nimellä ”palloeläin”. True story. Just tommonen Markku 57 vee myymäläpäällikön keksimä nimitys pehmolelulle. Oon yrittäny muute harjotella Robinin tyylistä yltiöpositiivista otetta elämään mut mun ilme oli tää ku survoin itteeni bussin penkille istuun niiden säkkien kanssa. Vissii harjottelua lisää.

Yleensä pyrin siihen et mun teksteillä ois ees jonkun sortin pointti mut ei niillä kyllä taida oikeestaan olla. Jatkan tyrnien pakottamista alas ja Bebotin repeatilla kuuntelua. Öitä!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.