VALIKKO

#vainanettejutut

13.6.2017 15:32

YSITIEN LEMMIKKI <3

Jos joku miettii kesäpäiville tekemistä niin tässä ois kuulkaas yks suositus! Eikä oo ees yhteistyö vaan kyselin tossa Visalta et voiks Ysitien Lemmikkiin ostaa kausikortteja. Vastaukseks mulle naurettiin mut olin kyl ihan tosissani.. Jos asuisin lähempänä niin ramppaisin tuolla vähintään joka viikko. Mulla on (edelleen) ikävä mun lemmikkejä. 😀 Eläinten ystävänä tarkkailin myös niiden oloja ja kyllä mä ainakin tuolla voisin elellä jos eläin oisin. Aika lepposalta näytti jos joku sitä miettii! Ehkä kyyhkyillä ois voinu olla korkeempi häkki mutta muuten. Kunnon analyysi.

Eniten ootin possuja joita siel oli kolmee eri lajiketta. Yks minipossu oli melkeen yhtä huomionkipee kun mä, alko heti vinkuun kun lopetti rapsutuksen.. Tykkäsin sen asenteesta. Toinen huikee oli vapaana tepasteleva kukko. Hyppäs tollaseen puiseen junaan ku mikäki maailmanvaltias. Sittin here.. Sparkling in my green feathers and shit.. Watchu lookin at gurl.. I ain’t gettin any extra worms of your nonsense..

Puppelssoneille oli oma yksityissaari, yritin lataa kuvaa siitä mut hitto kun tää taas herjaa et liian iso kuva niin menköön ilman. Siel ne vaa vilisi vapaana ja käytii silittelemässä. Toi saari oli täynnä Lord of the Rings bunny version -koloja. Ja kattokaa nyt noita töppöhäntiä..

Riikinkukkoja.. Outoja tyyppejä..

Koko päiväks oli luvattu kaks tippaa sadetta mut oltii nii kauan mietitty tonne menoo et päätettiin silti lähtee koska lähtöhetkellä ei satanu. 😀 Unohdettiin sateenvarjoki mut sataan alko oikeestaan just kun oltiin lähössä pois. Pääsylippu oli opiskelijalle vaan kaheksan euroo, halpaa ja kivaa. Joku oli viel Facebook-sivuilla valittanu et kallista.. Siis öööh, mitä? Mun mielestä voi sit pysyy suosiolla kotona jos ei oo varaa maksaa kymppiä useemman tunnin elämyksestä. Ilmaseks pitäis vissiin päästä et ois loputkin tyytyväisiä. Tämmönen pieni avautuminen loppuun mut hitto kun joillekin ei vaan mikään riitä! 😀

Onks joku jo käyny jo tuolla silittelemässä huomionkipeetä Nöffiä?

 

 

Kommentit

  • Reetta

    Oon käyny tuolla viimeks lapsena, mutta nyt tekee mieli mennä uudelleen kun kattoo näitä kuvia 😀

    • Anette

      Joo siis varmaan pakko mennä vielä uusiks kesän aikana! XD

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.