VALIKKO
30.3.2016 18:34

ANSBA LOOOOVES KEVÄT

Jos olisin miljonääri lähtisin joka talvi täältä pois. En tykkää talviurheilusta ja jatkuva pimeys aiheuttaa mussa aina lievää kaamosmasennusta. 😀 Kevät tuntuu siis pieneltä uudelleensyntymiseltä. Kuivat kadut, vappu, lähestyvät synttärit, VALO. Tuntuu kun kömpis ulos jostain luolasta vähän liian pitkän ajan jälkeen. Mun aamut on alkanu lähipäivinä Disney-musiikilla, kevätfiilistelyllä ja vihreellä teellä.

Oon kevätpäissäni laittanu kämppääkin uuteen uskoon. Pari sisustustyynyä ja viherkasvia sinne tänne ja minä viihdyn. Ah toi kerrosvatikin, oon haaveillu semmosesta vuosikaudet. Toi on kyl aika pienen mallinen että ei mahdu ihan niin paljon mättöö kerralla kun haluisin. Kymmenen euron hintalappu Prismassa ei ollu kuitenkaan paha niin siinä se nyt komeilee. Ja toi betoniruukku. Ai että tykkään kaikista rouheista betoni- ja puupinnoista sekotettuna semmoseen semikliiniseen moderniin massatyyliin.

ruukku1

Ostin kokeiluun myös parit siemenet. Oon aina halunnu kasvattaa omaa pikku yrttiä. Viikkojen odotus ja armoton kastelu mutta se omasta purnukasta otettu pikku tomaatti on vaan sata kertaa parempaa kun kaupan tomppa. Okei en ostanu tomaatin siemeniä mut se kävi tohon esimerkkiin paremmin, meiän collectionissa on vasta lehtisalaatti ja -kaali. Oisko täällä joku viherpeukalo joka haluis neuvoo noiden kasvatuksessa?! Voiks ne elää loppuelämänsä purkissa sisällä vai onks ne pakko laittaa maahan jossain kohtaa? Googlettamallakin varmaan saattais selvitä.. 😀 

Kommentit

 • Anniina

  Noo en tiiä oonko mikään oikee viherpeukalo mutta oon mä jotain kasvatellut 😀 Lehtikaalihan kasvaa tosi isoksi, joten sille pitää olla ihan kunnon ruukku. Salaatillekin kannattaa ollan reilusti pinta-alaa, ite ajattelin laittaa semmoseen pitkulaiseen parvekelaatikkoon.

  Kyllä ne varmaan sisälläkin pärjää, mutta jos on parveke kannattaa viedä sinne heti kun ilma lämpenee. Kesällä jossain ikkunalaudalla on varmaan liian kuuma, mutta ne tarvii kuitenkin valoa. En kyllä oo mikää ekspertti kertomaan, miksei pärjäis sisällä 😀 Kokeile! Ei tarvii laittaa maahan, kunhan on tarpeeks multaa ruukussa 🙂

   0
  • Anette Isoaho

   Hei kiitti! Meillä ei oo kyllä parveketta ja juttuhan on se että ostin vaan tollasia mahollisimman pieniä minikippoja. 😀 No ehkä ne pärjää niissä ainakin toistaseks..

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.